"SO HEY, I WHAS LOOKING THROUGH YOUR INTERNET HISTORY..."

2011-12-23 | 00:03:36
Hej
Tjena
Hallå
Den senasten tiden har jag spelat in film på Grand Hotel, spelat in en låt, redigerat film, redovisat film, lett luciatåg, kollat på luciatåg, repeterat stora mängder matte, haft nationellt prov i matte 1c, arbetat med ett nobelprojekt, haft muntligt nationellt prov i matte, redigerat en novell, spelat in en presentation, skrivit klart ett tal, sett skoldatorn med novellen, presentationen och talet på krasha, skrivit ett nytt tal, pluggat in talet och slutligen framfört det. Två gånger. I långklänning. 
Det har inte varit så farligt som det kanske låter. Det har varit såpass ofarligt att jag till och med har haft tid att stanna kvar efter skolan alldeles för länge ett flertal dagar.
Hur som helst, det jag ville säga var att alla saker här ovan är anledningar till att jag inte har hoppat in här så ofta det senaste. 
Nu har jag jullov.

WHERE IS THE LINE?

2011-12-08 | 23:41:03
Jag har lite ont i halsen men mår rätt bra ändå. Och imorgon är det fredag. :)

BE THE TYPE OF PERSON YOU WOULD WANT TO MEET

2011-12-02 | 01:02:38
Idag såg jag på film med några klassisar fast jag egentligen inte hade tid. Sen gick och studioade mig med bandisarna. Fast jag inte hade tid. Därefter fixade jag med förberedelserna inför en filminspelning alldeles för länge och sen pluggade jag alldeles för lite fysik. Och nu börjar jag få huvudvärk.
Men jag är rätt nöjd ändå. För nu ska jag sova.

RSS 2.0