I'M HOT AND YOU'RE NOT

2012-04-29 | 02:15:16
Shaaaaaaaaa
Har haft två till nationella i svenska och fick tillbaka det muntliga i fredags. Blev ganska glad över det. Åkte därefter till stan med Valle och Rosa och gick loss på mest ingenting. Åkte till Stan med mamma idag igen och var där alldeles för länge (hej fötter!) men är ganska nöjd med presenterna som blev köpta. Tog en kort promenad med Frida till Valle där jag och Valle satt och pysslade med små rosaglittriga bokstäver i 6 timmar. Blev fint.
Mormor har hoppat ner till oss i Götlaborg och jag är väldigt glad över det. Hon är bra.
Imorgon fyller jag 17 år. För sjutton. Haha.
Nytt i webcam mappen:

LAST YEAR, I ASKED SANTA FOR THE FUNNIEST PERSON EVER FOR CHRISTMAS... I WOKE UP IN A BOX.

2012-04-24 | 23:12:23
Skypar med Sara. Hon hittade en prick i sin webbkamera. Se ut som en indie, sa jag. Då såg hon ut såhär:

DUDE, THAT'S INSANE

2012-04-23 | 01:58:43
Lärde mig precis den hårda vägen varför man inte ska blanda klor och tvättmedel tillsammans. Min vita mössa är inte längre vit.

TRUMMA TRUMMA TRUMMA TRUMMA TRUMMA PÅ DIN DUMMA MELODI

2012-04-23 | 00:48:27
Har sett på Mr Nobody, spelat många timmar sims, varit ute och kvällsjoggat, firat en av världens finaste en dag för sent, ätit blåbärstårta, dansat flera timmar i sträck med Valle och druckit kvällscappuccino. Svaret på vad jag har gjort i helgen alltså. Nu ska jag ta en dusch och gå och lägga mig. Har lovat mamma att vara i tid till skolan imorgon.
Hej.

I USED TO SLEEP AT NIGHT

2012-04-20 | 12:15:53
Fysikprovet gick dåligt och det gjorde det bra.

HOW TO GET YOUR SWAG ON

2012-04-20 | 07:49:36
Wohooooooo, tagga fysikprov nuråååååååå!!!!!!!!!!!!! Whooooop whoop!!!!!!!!
Fast nej, inte alls.

STAYING UP LATE ON THE COMPUTER LOOKING FOR ANSWERS.

2012-04-20 | 01:28:40
Imorgon (eller ja, snarare om 8 timmar) har Na1b fysikprov. Har suttit med Valle från sjutiden fram tills nu och försökt lösa jag vet inte hur många uppgifter. Nu när jag tänker efter tror jag dock inte att vi åstakom så värst mycket. Vi kunde i vilket fall konstatera att vi båda hatar fysik ganska rejält.
Haha, det kommer gå så galet dåligt på provet.
För att kompensera upp det här negativt riktade inlägget kan jag berätta att jag fick tillbaka min dator idag. Det är jag åtminstone glad över.

MUSICIANS PAINT THEIR PICTURE ON SILENCE

2012-04-18 | 23:24:35
Idag har jag haft muntligt nationellt tal i svenska och pratat om svenskars relation till främlingar. Det gick hyfsat bra trots att jag var uppe alldeles för sent inatt för att plugga in det.
Idag fyllde Valeria år, så jag och Rosie tog vårt ansvar som vänner och kidnappade henne. Men sara, du har ju tagit ut alla våra värdesaker..? Sedan bjöds vi på födelsedagsmiddag hos vårt offer. Hon är väldigt bra på alla håll och kanter, den tjejen.
Det var fint.
Igår var jag jätte nära på att gå ut och springa, men jag åt chips istället.
Nu ska jag plugga franska och det ska jag göra effektivt. När jag är klar med facebook.

I SHOULD BE STUDYING AT THE MOMENT.

2012-04-16 | 01:45:39
Har skaffat nya glasögon, sprungit med en djärv Hanna (I'm funny), gjort ingenting, skjutit fram plugg, köpt två liter chokladglass, varit i Gränna med Lisa och David på polkagrisäventyr, lyssnat på farfars goda råd, åkt tåg fram och tillbaka, faktiskt pluggat kemi, skrivit ett tal, longboardat med en efterlängtad på bokstaven V och kasserat talet och skrivit ett nytt som nästan är klart. Imorgon börjar skolan igen. Jag tror nog fortfarande att det är lov. För jag är fortfarande vaken och har inga större planer på att gå och lägga mig än på ett tag. We've got a badass over here.

THAT MOMENT WHEN YOU REALISE THAT YOU HAVE SO MUCH SHIT DO THAT YOU JUST DECIDE NOT TO DO ANY OF THEM.

2012-04-11 | 02:45:53
Idag har jag repat, varit arg, sprungit och sett på titanic 2 i kyrkan. Imorgon tänker jag inte göra mer än jag känner för och vara glad över det. Be nice to each other.

NO, BUT SERIOUSLY. THE GRASS IS GREENER OVER THERE.

2012-04-06 | 15:15:46
Klarade mig igenom gårdagens skola trots nattens sömnbrist och kunde rätt nöjd skicka in den sista uppsatsen 2 minuter innan deadline. Tog därefter påsklov (♥♥♥♥♥♥) och åkte in till stan med Valeria. Det hela slutade med att vi åkte hem med varsin nyinköpt longboard.

I
dag vaknade jag upp av att Lisa smög runt inne på mitt rum. Steg upp och möttes av ett antal utlagda pilar att följa, som ledde till det här gigantiska påskägget..

..innehållandes det här:

Hon är bra den cheyen.

THIS DOESN'T MAKE SENCE, IF YOU KNOW WHAT I MEAN.

2012-04-04 | 23:00:14
Har en debattartikel med due imorgon att spendera natten med och det känns ganska jobbigt.

DAT ASS

2012-04-03 | 00:42:55
Mars har blivit april, skärmsläckaren har förvandlats till blåskärm och jag har börjat i dans. Ägnade helgen åt att spela på 1200 kvadrat som visade sig vara närmare 50 m2 och åt att skjuta upp allt plugg som måste pluggas. Borde egentligen sova nu. Ligger istället och lyssnar på mistletoe och låtsas att det är vinter och att jag har jullov. Det har jag inte.

RSS 2.0