DEN SOM TAR, HAN HAR

2012-12-29 | 01:05:04
Jag har varit dödssjuk (inte riktigt kanske, men det kändes ungefär så), det har varit julafton, jag har blivit ett par lila plattan rikare, ätit mat utan att känna smak, sett på Kalle Anka, sett så många romantiska komedier jag kommit över, stor- alltså verkligen stor-städat mitt rum, shoppat med Valle och Johan, ätit med Valle och Johan, skypat och tänkt lite grann. Lite från senast.
Imorgon åker jag och familjen till Gränna för kvalitetstid med farföräldrarna och polkagrisar och på måndag är det nyår. Dä äe najs. 
 

WOOPIDOOP

2012-12-23 | 02:09:57
Har lämnat in slutuppgiften i samhällskunskapen, haft min sista fysiklektion, lämnat in den sista fysiklaborationsrapporten och är väldigt lättad över detta. Har även haft dansföreställning och skaffat ett A vilket var och är väldigt kul.
I onsdags slutade jag skolan och sedan dess har jag varit med i åtskilliga julklappslekar, julshoppat, lagt för mycket pengar på mat på stan, haft avslutningskväll med ett roligt gäng, sett på The Hobbit med ett annat, storstädat nästan hela huset, sett på romantiska komedier och bytt julklappar med mina fina. Lov är helt okej.
 

ONE DAY, I'LL MARRY YOU

2012-12-12 | 17:44:04
Idag hade vi slutuppgiften i fysik och det gick inte A. Men jag är ganska glad ändå, för när min slutlaborationsrapport är skriven kommer jag aldrig mer behöva plugga fysik i mitt liv. 
Jag och Valeria gör framsteg, äter godis, banankrigar och nu ska jag fortsätta att påbörja mitt slutarbete i samhällskunskapen. 

CLOSING YOUR RIGHT AND LEFT EYE TO SEE HOW AN OBJECT CHANGES PLACES

2012-12-09 | 02:18:47
Idag (eller mer igår) var jag i tha gbg city med Valeria och köpte nödvändigheter, letade julklappar och drack frapino trots att det egentligen är för kallt för det. Sedan drack vi cappuccino, såg på Lost och pluggade fysik. 
Jag lagar mat mitt i natten, ser på amerikanska romantiska komedier, tar iskalla promenader och funderar på allt som hör livet till. Det är en sån helg. 

WHEN SOMEONE CANCELS PLANS YOU DIDN'T WANT TO HAVE IN THE FIRST PLACE

2012-12-06 | 00:32:00
Stressar mer än kanske necessary, lär mig att stava till necessary, läser svenskaboken som aldrig verkar ta slut, lämnar inte in när man ska och bryr mig inte så hemskt mycket om det. Vilket kanske inte är så bra. Men bryr man sig inte, så gör man inte.
Idag var det 14 grader varmt här hemma, en och en halv decimeter snö ute (som är fint ibland och raka motsatsen(minst sagt) när man är sen till skolan och det snöar i motvind) och jag drömmer mig bort till USA. 

"BECAUSE I'M SMOKIN' HOT" IS NOT THE CORRECT ANSWER TO "DO YOU KNOW WHY I PULLED YOU OVER?"

2012-12-04 | 00:06:42
Imorse sov jag bort nästan hela förmiddagen och det var väldigt härligt. Inte jätte men ganska. Jag upptäckte också att det var (and it still is) en decimeter snö utomhus. Hoppade(eller kanske mer gick) till skolan och stannade där till klockan 6. Idag hade vi sångruppsövning för första gången och det var ganska trevligt. Mycket trevligare än till exempel fysik. Idag var fysiken dock inte heller så dum, för jag och Valeria satt och kollade på gamla bilder, snygga som fula, mest hela lektionen. När jag kom hem var det väldigt kallt hemma. Mamma bekräftade att det minsann var det och termometern gjorde desamma och visade 16.5 grader. Så jag eldade, åt mat  och pluggade franska resten av kvällen. För jag var kall, hungrig och har franska prov imorgon

"DET ÄR SOM DET ÄR OCH BLIR SOM DET BLIR OCH SÅ KOMMER DET ALLTID ATT VARA"

2012-12-03 | 01:02:00
Lite spännande, lite nytt och lite gammalt. Lite om att vara självständig och att ta initiativ, om att få andra att göra samma sak. Lite om att det helt plötsligt är -10* ute även fast det nyss var sommar och om att gå på promenader med Frida. Lite om att prata hemlisar med de närmsta, om att de respondar så bra och lite om att bli så glad och stolt över det. Lite om att fika en lördagskväll och om att gå på spontanbio. Lite om att dansa och om Mary J. Om att ta tillvara på morgonen och till sist lite om att uppta gamla traditioner. Kanske mycket av vad som är livet eller kanske inte. Ja vett vel inte.
 

RSS 2.0