I PREFER NOT TO THINK BEFORE SPEAKING, I LIKE BEING JUST AS SURPRISED AS EVERYONE ELSE BY WHAT COMES OUT OF MY MOUTH.

2012-11-27 | 23:44:46
Har varit sjuk, stannat hemma från skolan, sett på Lost, sett på New Girl, nästan slutat i piano, köpt en fin avskedsblomma, pluggat biologi, kryat på mig, gått till skolan snygg men i onödan, ätit mat, funderat över livet och pluggat biologi i princip hela eftermiddagen. Nu börjar min huvudvärk och sjukdomskänsla komma tillbaka och det känns som det har någonting med biologiprovet imorgon att göra. 
Idag hittade jag och Valeria en whiteboard-penna och en av caféets efterlysta muggar när vi gick hem från skolan. 

WHEN HE CALLS YOU BABE

2012-11-26 | 00:48:00
Hey ho
Har dragit på mig en förkylning, sett på Breaking Dawn part 2 med en skara härligt folk, spelat TV-spel mitt i natten, sovit i säkert 1.5 dygn, firat Hanniz som blev 17 år tidigare i veckan, ätit godis, ätit maaaaaaaaaat, läst, bokat utbytesårsmöten och tagit det heeeemsk lungt. Lite om vad jag har gjort i helgen. 

JUMP INTO A TAXI AND YELL "FOLLOW THAT CAR!"

2012-11-20 | 23:38:57
Har varit på utvecklingssamtal, ångestat, en väldigt bra mamma, försökt plugga fysik, en fysiklaboration imorgon, spottat tågsnyggos, fått skåpet bajssprayat och startat nytt krig med Jonathan, dansat och en väldigt väldigt fin mormor. Det är inte toppen men det känns ändå okej. 
Blev snygg på bild härom dagen. Det är ju helt okej.

I WOULD SLAP YOU, BUT I DON'T WANT TO GET SLUT ON MY HAND

2012-11-17 | 02:48:22
Heeeeeeeeeeej
san
Har med nöd och näppe klarat av skolveckan som innehöll random småläxor, en samhällskunskapsuppgift och ett fett matteprov. Skolan blev till hemlighetsdrama à la Valeria, Jakob och Jonathan på cykelparkeringen som blev till en lång tupplur på soffan och dagen avslutades med myskväll i kyrkan där det friterades och Frida och Klara var galna.
Nu ska jag sova. Jätte länge. 
 

BE NICE TO PEOPLE :)

2012-11-11 | 22:43:00
Tack så mycket ni som kikar in här även fast jag nästan aldrig skriver. Will try to get better maybe. 
Har opponerat på arbeten, skrivit klart min vetenskapliga rapport, skypat, blivit bjuden på nepalesisk resturang och Chess (som var hur bra som helst<3<3<3!!!!!!) av Hanna och hennes föräldrar, varit hur lycklig som helst över att jag blev bjuden på detta mitt i veckan och ur ingenstans, varit i stan med min fina syster, velat åka och volontärarbeta i Indien eller Afrika, funderat på framtiden, firat min far på farsdag, ätit pumpapaj, tårta och godis, dansat och skaffat träningsvärk i benen inför imorgon; lite om vad som hänt sen sist. Och idag är det ett år sedan och ni är så starka och bra. 
 

WHAT ARE YOU DOING IN SPACE TIGER? YOU'RE A TIGER, YOU DON'T BELONG IN SPACE, YOU CAN'T EVEN BREATHE THERE

2012-11-05 | 01:11:50
Har dragit mig i sängen hur länge som helst, bajsat i skogen (haha, nej det har jag inte), fikat med Valeria och våra föräldrar, ätit bullar, repat med snyggbandet, kollat på Lost, halva Twilight, inte sovit, ätit mat, dansat och qualitytajmat med Lisa. 
Imorgon (eller idag) börjar skolan och det känns ovanligt okej. Har inte pluggat på en endaste sak på lovet. Det känns najs men jag antar att det inte kommer kännas lika smart i slutet av veckan. När projektet ska vara klart. Och engelskaboken utläst. Och mitt engelskatal ska vara skrivet. Fuck :D 
 

I DON'T WANNA TACO'BOUT IT

2012-11-03 | 15:26:37
Har gymmat, bakat knäckebröd och ungefär 100 kanelbullar. Det sistnämnda tog över 5 timmar att göra, men dom blev goda så det är lungt. Har även ätit några av bullarna, druckit te, sett på ännu fler avsnitt av lost (är uppe i totalt 27.6 timmar sedd Lost tid över lovet (hittils) - rekord i koncentrerad serietittning för mig), plinkat lite på pianot, spelat lite gitarr, tagit en tur med bilen (och pappa) till tennishallen, storstädat mitt rum och verkligen inte gjort någonting (mer än att äta). Helt okej vecka so far. 
Har inget med inlägget att göra men såhär ser mammas nyckel ut. 

RSS 2.0