I HATE IT WHEN I'M WEARING MY APPLE BOTTOM JEANS AND CAN'T FIND MY BOOTS WITH THE FUR

2013-04-29 | 23:46:00
Ganska fullt upp med att äta glass, plugga, sova, träna, ha nackspärr, bli frisk, vara trevlig, vara glad, vara vänlig, vara mig själv och vara med andra. Det är ganska ont om tid, inte inför något särskillt men för att det finns så mycket man måste, borde och kan göra, men det gör inte så mycket. En del att tänka på och kanske är jag lite feg, fast om man tänker efter ganska modig. Och kanske lider jag möjligen av ett litet sting beslutsångest.
Om 20 minuter blir jag 18 och det känns lite läskigt och kul och pirrigt och allt på samma gång. 
 

ME WHEN I MEET ONE DIRECTION: MAYBE WE SHOULD KISS, JUST TO BREAK THE TENSION?

2013-04-15 | 00:38:00
Har repat hela påsklovet, ätit sushi, ätit pizza, sjungt i kabaréns kör, varit nervös, varit cool, varit snygg, blivit ompysslad varje dag, inte haft lektioner på en vecka och nog till och med utvecklats en del. Nu är allt slut, but kabarén- the movie, we did it. We did it good. 
Annars har en Sara förflyttat sina tillgångar från en hundralapp till en stickad tröja, städat sitt rum, storhandlat, lämnat 50 CV:n nästan överallt, undrar var hennes Nike är och nu hoppas hon nog mest på det bästa. Och har kanske lite ångest för allt kommande plugg nästa vecka. 
 
 
 

I'D LOVE TO HANG OUT, BUT I HAVE TO GO SIT IN MY HOUSE BY MYSELF...

2013-04-03 | 23:52:51
Sover, äter, repar och inte så mycket mer faktiskt. 

MY MIND SAYS VICTORIA SECRET MODEL BUT MY HEART SAYS CHOCOLATE, PIZZA, FOOD

2013-04-01 | 18:11:23
Har sett Chess för fjärde och sista gången, skrivit samhällskunskapsprov, fått lov i tre dagar, fått ett påskägg, köpt nya grejer till mig själv och andra, sett på serier med friendisar, promenerat, tagit bilder på Aspen, ätit pizza, lyssnat på Emil som spelat piano, pratat med Lisa, sovit och cabareat. Cabareat mycket. För om en vecka är det premiä-äääääääääääääär. 
 

RSS 2.0