#194 CHEESY QUOTES THAT ARE SERIOUS

2013-08-31 | 10:46:42
Idag har det lekts med Lilly och Hudson, ätits skittles, setts på älvfilmer, pratats låtsasspanska, vässats pennor, spelats mini-golf och ätits på restaurang. Här får alla ett glas vatten innan man beställer dricka på restauranger, det är fri påfyllning, portionerna är jättestora och de flesta tar med sig restenrna i en matlåda hem. 
 
Idag dök lite skillnader upp mellan hur det är hemma och här kring sånt som rör manligt och kvinnligt och rosa och blått; kring sånt som jag tycker är så himla intressant. Det ska verkligen bli spännande att se vad folk tycker om that stuff here. 
 
Annars börjar mina glitternaglar bli aningen för långa (som jag hittils inte laddat upp något bild på här, waaat???) och jag börjar lära mig min nya dator (som jag heller inte laddat upp någon bild på här so far, que??), mina hemmasovvanor börjar göra sig sedda även här, jag fortsätter skriva med nära och kära och imorgon ska vi iväg på min första college football game. 
 

WHY I CAN'T DIET: I'M HUNGRY, YOU GONNA FINISH THAT?

2013-08-29 | 10:10:00
Right now: swedsen börjar vakna till på facebook och jag äter godis från hemmakväll. 
Idag var jag på musikalrehearsal, precis som igår och i förrgår. Massa dans, lika mycket skavsår och en mindre skara telefonnummer bytta. And that's right, Kellys föräldar kom hit från Idaho också. De verkar bra.
Liked todaayyy. 

SOMETIMES I THINK, SOMETIMES I DON'T

2013-08-28 | 07:44:00
Har flugit, hittat rätt på Frankfurts flygplats, träffat EF studenter, flugit, träffat Clint och Marla, fått en miljard skittles och Mike&Ike's, flugit, träffat trevliga amerikaner och till sist äntligen kommit fram, yay.

Här sover jag i mitten av en dubbelsäng (feelz goooooood), somnar vid 22, vaknar klockan 7, äter jordnötssmör och ceasarsallad, skriver till nära och kära, handlar på Walmart och Crusco, dricker Orange Crush och allt är väldigt amerikanskt, på ett bra sätt. Har ätit min första amerikanska hamburgare och pizza, köpt en billig Ben&Jerry's (framgår det att jag är överlycklig för alla matmöjligheter som finns här?), sett på Sound of Music, badat fötterna i stilla havet och gått med i musikalen skolan sätter upp i höst. Mycket är nytt och lite svårt och halvläskigt men samtidigt så himla spännande och utmanande. Ungefär så det ska vara kan jag tro. :)
 

ONCE UPON A TIME..

2013-08-21 | 03:16:22
Om 30 minuter kliver tre Jonason och en Bergvall upp för att åka till flygplatsen och säga adjö till mig. Salem, Oregon, United States nästa. I ett år. Bloggen I'm going to start posting a lot of inlägg here now. Så roligt och spännande och det läskigaste jag gjort. 

ONCE UPON A TIME, I ATE YOUR HAMSTER THIS MORNING

2013-08-12 | 01:49:52
Det här med att sova i sin egna säng efter två veckor på en soffa, ett hostel och ytterligare en soffa - I like it. 

RSS 2.0