SNAPCHAT IS ALL FUN AND GAMES UNTIL SOMEONE DECIDES TO TAKE A SCREENSHOT AND RUIN YOUR LIFE

2013-12-28 | 02:08:00

Jag borde nog skriva om utflykter till Portland, julfirande i Coeur d'Alene och om allt annat som jag har bilder på i min mobil, men ett sådant inlägg känns lite för maffigt just nu. Istället skriver jag att Celeste och Jesse Forever är så himla bra och träffärdig och att soundtracket i den är likaså. Även om man inte gillar Lily Allen.
 
Dreams, dreams, of when we had just started things...

WOKE UP IN A BOX

2013-12-19 | 07:09:47
Fejkeld i brasan (obs, stavade nästan eld som "äld") och fejksocker i téet. Ungefär 40 % av alla julklappar införskaffade och jag jobbar på resten. Fick nog av Bandits ogillande mot mig och tvångslyfte upp honom i mitt knä (har gett honom space i 4 månader nu) och sa "nu ska du tycka om mig" men han kravlade sig ut mitt grepp och sprang iväg som så många gånger förut :(. Följde med Devon till hennes dansstudio idag och imorgon har vi mattenprov och det kommer gå apigt men sen har vi lov så k bry <33333

IF IT'S NOT ABOUT FOOD I DON'T WANT TO HEAR IT

2013-12-16 | 08:09:19

⭐️Idag spenderades i Portland på Juicy Couture, A&F, VS, H&M (saknar H&M så mycket här borta i Salem va, att hitta bra strumpbyxor blir liksom helkvällsprojekt) och diverse andra butiker.
⭐️Behöveröver börja träna meeeeeeerrrrrrrrrrr alltsåååååå för bra-måendet.
⭐️Winter Song, jäääääättefiiin. 
Kvällsupdate. 😘😘😘😘😘🔪💊

I'M ONLY A MORNING PERSON NEVER

2013-12-13 | 07:47:03

Har varit hemma halvsjuk i två dagar, idag hade vi Winter at West första gången av tre och imorgon har vi dansträning från 5-7. A.M.!!!!!!!! Sjukaste. I'm out, gotta sleep. 

IT'S A GOOD DAY TO HAVE A GOOD DAY

2013-12-06 | 05:37:00
SItter och försöker övertala mig själv över att inte ha dåligt samvete över allt plugg jag inte gör. Anledningen till att jag är trött och inte riktigt har motivationen att öppna matteböckerna och göra veckans alla tidigare prokastinerade läxor beror helt enkelt på att jag går och lägger mig för sent. Så om jag inte pluggar nu utan sover istället kommer jag vara jättepigg imorgon, och i så fall kan jag kanske gå upp och plugga på morgonen! Right? Och inte kliva upp 20 minuter innan skolbussen går? Och inte platta håret i stress? Och inte behöva springa till skolbussen? Och inte äta äpplen till frukost och middag? Det borde väl fungare? Eller? ELLER?!?!?!??! Why can't it work?!?!?!?
 
På tal om äpplen och nyttigheter så har jag den här veckan bestämt mig för att börja mitt nya nyttiga liv efter snart 4 månader (HAR DET REDAN GÅTT 4 MÅNADER WHAT) av allt jag kommit över i matväg. Råkade glömma av mig lite förut och åt ett paket glass (ville egentligen bara ha cookie doughen men var tvungen att äta glassen också för att komma åt den) och sirapsdränkta pannkisar. MEN nu äter jag morötter som kompensation. Healthy lifestyle vi kör på!

Idag hade vi dance tryouts och alla som sökte kom med i laget. I början var jag lite halvskeptisk till det hela men efter idag känns det faktiskt rätt roligt. Plus att dom har rätt snygga lag-jackor.

Just det. Dagens stora samtalsämne i skolan har varit spekulationer om huruvida det kommer snö eller inte imorgon, i så fall hur mycket eller om det bara kommer vara halt. Är det halt ute ställer de nämligen in de två första lektionerna och snöar det mer än 2 inches ställs skolan in helt. Can you believe it?! Är oftast inte så mycket för snö men nu håller jag verkligen tummarna alltså!

FRIES AND CHEESE AND PIZZA AND SKITTLES AND ROLL-UPS AND PEANUT BUTTER CUPS

2013-12-05 | 08:04:04

Ett litet inlägg om sånghjälp från Helena snällisen, dans-tryout, ww2 rap battles, teknikkrångel, frustration, roligare luncher, upptäckter av Jamba Juice, prestationsångest under creative writing klasser och jättejätteproduktiva fotolektioner med Laura och Aira. 

På lördag är det SnowBall men för mig och damerna ovan blir det NoBall på grund av en massa anledningar såsom klänningsångest, trötthet, brist på sleepovers och kanske möjligtvis även en liten liten brist på baldejter. Men bara kanske. 

AN APPLE A DAY KEEPS ANYONE AWAY IF YOU THROW IT HARD ENOUGH

2013-12-03 | 07:40:08

Ännu ett filmskaparprojekt and don't trust technology.

RSS 2.0