THEN WHY DON'T YOU MAKE THE MAXIMUM 1,153 DAMN WORDS

2013-01-28 | 19:34:00
Pluggar, ser på film på filmfestivalen, är arg, ser på torka inga tårar utan handskar (finfinfin, sesese!), flygturar med Jontix, storstädar huset, filmkvällar med ett par galna barn, tränar, äter laxknäckemackor, pluggar svenska, går upp nästan tidigt för att plugga och nu ska jag plugga ännu mer. Love life and love school, woho <3 
 

TOO PRETTY TO WORK

2013-01-25 | 16:26:00
Sjunger med fina lilla sånggruppen, får självförtroende i matten, krejsar med Valeria på öppet hus, förstår inte kemin, somnar för sent eller för tidigt, pluggar lite grann, åker till Branär, åker skidor, äger, åker snowboard, voltar, badar tunna, åker bil, bibliotekar, förlorar pluggmotivationen, är uppe ännu senare, skypar, pratar bort lektioner, saknar Lisa, saknar David, tränar och ja, sånt. 
 

"DU ÄR MIN POWERWOMAN OCH JAG ÄR DIN"

2013-01-13 | 22:59:00
Torsdags kväll blev ett tårfyllt men fint litet farväl av Lisa och David som då åkte till Australien och Nya Zeeland för att stanna där i tre månader. Ett av de där små stunderna då man plötsligt förstår så himla mycket mer, som till exempel vad folk egentligen menar med att det är jobbigt att befinna sig ett halvt jordklot ifrån några man tycker om allra mest. 
Annars har jag i veckan kört bil med min fader, shoppat turkosblå termobyxor, ångestat för mycket och lite, kommit igång med gymmandet, pluggat och påbörjat kurserna på samhällsinriktningen som verkar himla bra. 
 

"FOR THE GIRLS WITH MESSY HAIR AND THIRSTY HEARTS"

2013-01-08 | 23:37:00
Tjena bebisar. 
Idag började skolan för i år och hela klassen gick dit för första gången på tre veckor. I skolan var det kul och efteråt körde jag, Valle och c:o pluggrace och fikade och pluggade inte efter nio och det känns väldigt bra. Idag såg plugg-gänget världens sötaste lilla barn i blå overall utanför bibblan och på fiket såg jag och Valle världens kanske sötaste bebis. Tror vi har fått bebissjukan och vi har också konstaterat att man inte alls blir lika söt som bebisen när man försöker efterlikna dess gäspningar. 
Annars har jag sett på nästan en hel säsong av Two And A Half Men trots att jag egentligen inte gillar det men för att Ashton Kutcher har huvudrollen och på torsdag åker Lisa och David iväg och det känns som om det kommer bli väldigt tomt utan dem och jag kommer sakna dem galet mycket. Läser även franska texter som är bra, funderar på mig själv, på andra, kemi, bioteknik och USA. 
This ain't another girl meets boy. Bambambadumdum. 
 

"PAGE 12 OF THOUSANDS"

2013-01-03 | 03:12:17
Helgen spenderades i Gränna tillsammans med ett par bra gubbs. Där lärde vi oss att fia med knuff är kul, att baka marshmallowspopcorn och att man ska starta i tvåan och inte ettan i en isig uppförsbacke. 
Farmor och farfar har två tuppar. Den stora heter Fidell och den mindre heter Martin och är sydafrikansk. Det där med två tuppar fungarar inte så bra och Martin får inte vara med dom andra och det är så synd om honom. Det kan inte vara lätt att vara tupp och minst.
I förrgår var det nyårsafton och det var det bra. Vi var ett litet stort gäng som bjöds på trerätters hemma hos Klara och vid tolvslaget skålades det nya året in medan mest hela Lerum avfyrade fyrverkerier. Det var fint, även om det regnade.
Första Januari blev inte så mycket mer än film, sällskapsspel och sömn i min källare, men den behövde nog inte bli så mycket mer än det. För det var också rätt fint. 
Idag vaknade jagav att Lera knackade på dörren. Hon hade varit och köpt ingredienser till ett bröd hon skulle baka och gick förbi mig på vägen. Vi spelade baseball i köket till hög musik, ändrade våra planer och åkte till stan och åt på Espresso House, köpte kläder och block och till sist åkte vi hem och bakade brödet hos Valle. Det var gott och sen fick vi varsitt par ullstrumpor av Valerias mamma.
Imorgon ska jag se på Life Of Pi och någon dag framöver Les Misérables. Den sistnämnda verkar otroligt himla asgalet bra. Och fin.
Det här blir bra.

RSS 2.0