I HAVE ONLY FELT THIS WAY ABOUT ROBERT PATTINSON BEFORE

2013-05-16 | 00:07:55
Försöker reallyreally plugga men blir distraherad av mycket och allt och promenader och gitarrer och serier och mat och glass och facebook. Verkligen av facebook.

SHALL I COMPARE THEE TO A SUMMERS DAY? HOT AS HELL

2013-05-15 | 01:02:31
Försöker läsa 180 sidor om franska Pippi Långstrump tills på torsdag och kom precis på mig själv med att försöka berätta för mig själv vad jag tycker om Pippi som person på franska inne på badrummet. Franska is making me mad. Making me a mad french person. Men det är så fint, så fint, så fintsåfintsåfint.
I morgon har vi samhällare sovmorgon och om det säger jag som Robert: götttttttttttttttttttththhthththththtththithithiihiihohoohoho!

SO.. I'VE BEEN THINKING, AND THE ANSWER IS YES.

2013-05-12 | 14:47:00
 

Det har varit långhelg, jag har städat nedervåningen and now I'm doin thiz instead of plugging franska and biology. 

A LOVELY LITTLE PLACE WHERE NO ONE IS BROKEN

2013-05-06 | 00:49:00
Beodefoll, m-hm. 
 
 

CRYING BECAUSE ONE DIRECTION TICKETS ARE SOLD OUT SO YOU CAN NEVER MEET YOUR FUTURE HUSBAND(S)

2013-05-04 | 00:29:00
På min födelsedag bjöds jag på tårta, sång, telefonsamtal, presenter, väldigt fina presenter, smält glass med ljus i, middag och på en drink av mig själv. Nu är jag alltså arton år och har gått på Sticky en tisdag, besökt vänner mitt i natten och kommit hem först när det börjat bli ljust. Men jag tycker fortfarande väldigt mycket om att se på romantiska komedier och äta chips på fredagskvällar och som ett plus i kanten skickar jag numera långa, ansvarstagande meddelanden till mina föräldrar där jag talar om var jag är. 
Idag var jag och damerna Sabina och Valeria på ett femtimmars besök i storstaden för att förflytta våra tillgångar från födelsedagspengar till kläder, dricka frapinos och att prata med varandra, mest eftersom man ju faktiskt behöver få göra sånt ibland. 


 

RSS 2.0