ME WATCHING THE OLYMPICS: OH WOW THAT WAS IMPRESSIVE! ANNOUNCER: ANOTHER DISASTROUS MISTAKE!

2014-02-27 | 07:05:22
Herroooooooow!
Igår satt jag och Gia och funderade på hur lång tid vi har kvar här borta. Båda två insåg chockat och skräckslaget att vi bara har två månader kvar här(?!?!) men sen insåg vi att Gia glömt att räkna med april så det var inte så kort tid kvar ändå. Fast tre månader är ju inte så jättelänge ändå. Äsch it's all about point of views. 

Lite i bilder dårååååå. 
På Valentine's day smög jag och Gih runt och satte upp Valentine's Day cards lite varstans i skolan där de passade in. Vi tyckte vi var rätt festliga men det tyckte nog inte Mrs. McConnall för hon tog bort det från sin dörr. Aja whatever k bry. 
Har läst Hanapee's blogg som postade rolig historia om en innovativ pojke.

Spenderade någon helg och President's Day hos the Starr family. Bild på Lauren (som har mest energi i hela världen) och Ellie. Roliga tjejor.
På söndagsmorgonen åkte vi till deras kyrka som var ganska najs. Inte Willow Creek-häftig men ungefär samma känsla. Kände igen en låt från Tonårs-and(j)akterna och det var mycket roligt.

Bjöds även på gratis shots during the service (skoja bara det var druvjuice, vilseledande glas dock). 
Senior panoramic in the gym. Person bakom oss ville vara mer på selfies.
Valentine's Day redo med Kayli. Som Homecoming med något färre antal personer men med Gia och Andrew. 

I måndags fyllde Cassie 18 år och jag dekorerade hennes skåp med glitter och pryls.

Såg denna bilden på Twitter idag (källa: Hanna Henkel?) och den kändes bara bra på något sätt. 

Andra nämnvärda saker:
• Igår åkte jag och Gia till en park och joggade WHAT. Första träningspasset på äsch vet inte men ett par veckor i alla fall.
• Att ha Gih som granne är otroligt bra på många olika sätt, till exempel för att hon tycker om promenader med grannar (mig) och älskar precis som många andra (bl.a. mig här också visst) att äta. 
• The Dutchess e aaaaaaaasbra. 
• Lämnade idag in den 3e uppsatsen i engelskakursen sen skolan började i Augusti. Ja vi har alltså skrivit 3 uppsatser totalt. 
• Råkade pierca naveln förra veckan men det hela kändes inte rätt och vi var nog inte helt menade för varandra så det blev en tre dagar lång historia. Fint sålänge det varade <3
• Tennis tryoutsen börjar på måndag och jag vill supergärna komma med i Varsitylaget men med tanke på att jag spelat tennis typ 8 gånger i mitt liv ser det inte så lovande ut. Aja may the odds be ever in my favor. Påtal om det uttrycket så var announsarna på skolan jätteroliga på announcementet som lästes upp precis innan finalsen började och sa precis så efter att de gett alla instruktioner<33333
• Ska vara hundvakt från och med imorgon tills på söndag åt våra grannars hund Ginger (hihi) som är en liten tax med jäääääättekorta ben. 
• Ska på bröllop på lördag då samma grannars son ska gifta sig. 
*GOES TO A PARTY AND AWKWARDLY FOLLOWS FRIEND AROUND THE ENTIRE NIGHT*

2014-02-18 | 08:15:46
Hade världens utkast skrivet som raderade sig självt, neeeeeein!!!! 

ME: I'LL DO IT AT 7 PM. TIME: 7:02 PM. ME: OPS TOO LATE GOTTA WAIT TIL 8 PM NOW.

2014-02-11 | 07:54:11
Åstakommet idag: inget. 
Hehe.. Nej men några saker ändå:
- Ett par inlägg på Twitter (bland annat ett par retweets på Imagine Reinfelts inlägg (obs notera att jag börjar tala Twitterspråket) som är jätterolig. Påtal om Twitter så höll en tjej som heter Monica i min fd engelska klass en presentation för ett par veckor sedan om att folk på riktigt blir beroende av Twitter o ja ba: nääää lägg av håller folk ens på med Twitter men nu när jag stalkat runt lite där så verkar hela världen ha haft Twitter i en miljon år???).
- En lista på saker jag skulle få gjort idag (även denna på Twitter). 
- Duschat (en av de två punkterna som fanns på listan). 
- Tjänat ihop nästan 14 000 guldmynt på Hungry Shark (och uppfyllde till viss del andra punkten på listan (den andra punkten var att komma upp i 35 000 guldmynt och att köpa nästa haj)). 
- Skypat med Johan, Hanna, Sarrenymen och Julia. 
- Målat naglarna.
- Borstat tänderna sjuuukt noggrant. Använde till och med tandtråd efter. #TooMuchTimeSnowDays. 
- Plattat håret och bytt till mittbena. Japp, spännande!

Annars så har jag även sett på 7th Heaven och ätit mat men jag vet inte riktigt om man kan kalla det för åstakommelser. Det kanske man inte kan kalla skypesamtal heller men aja nu står det redan under åstakommelser.
Just det! Nytt daisy-linne som jag varit kär i under ett par månader nu. 

"I WENT RIGHT BECAUSE IT FELT RIGHT"

2014-02-09 | 07:13:10
Nu har vi varit insnöade i tre dagar och det har varit väldigt mysigt men efter att ha varvat att äta, sova, spela gitarr och sova i hur-många-timmar-det-nu-blir  utan att kunna ta sig någonstans börjar det nu gå mot lite frustrerande. 

Supernice selfie med mobilskugga o allt <3
Igår räddade iaf jag och Gia varandra och gick på promenad, såg på film, åt pannkisar och skrattade som gamla väninnor. Tydligen har vi bott baksidogrannar i fem månader men inte mött varandra för än förra veckan, knaseliknas. 
Potentiellt perfekt hus lite längre ner på vår sväng. Där kan man bo. 
Har också fixat nytt high score på Flappy Bird. Hamnade i flappy-trans (händer när man spelat det på tok för länge och blir ofokuserad) och det är de enda gångerna man har chansen att slå sitt high score. Jobbigt, för såfort man inser att det går bra faller man ur transen och förlorar. Och dom här snödagarna har alltså gett mig alldeles för mycket fritid. 

FINISH TV SERIES- SUDDEN EXISTENTIAL CRISIS

2014-02-07 | 07:00:00
Tankar och funderingar torsdag den 6:e februari 2014. 
 
♦ Ben & Jerry's hade varit helt perfa om de enbart använde chokladglass i Half Baked. Vaniljglassen tillför en äter-bara-glassen-för-att-komma-åt-browniesen-och-kakdegen-känsla istället för att man bara kan njuta av hela alltet.
 
♦ Ibland innehåller Half Baked-paken brownies som är jättetorra och kakdeg som är jättemjölig. Vad beror det på? Är de helt enkelt gamla? Eller tvärtom helt nya? Eller beror det på att browniekanterna alltid lyckas hamna i samma paket? Och hur förklarar det i så fall att kakdegen i samma paket alltid smakar extra mjöligt? Hur många procent av den totala produktionen Half Baked innehåller torra brownies och hur stor är egentligen sannolikheten att en person ska råka köpa en av dom? Flera gånger i rad? Så många många glassfrågor och så få svar. 
 
♦ Varför har jag inte upptäckt Paradise Hotel förän nu? Underhållningsguld ju. 
 
♦ Och varför, VARFÖR, släppte Jeppe glaskulan på 200 000 kronor? Sjukt ostrategiskt gjort! Frustration!
 
Just det, idag har det snöat i Salem så skolan var stängd. Om vädergudarna är med oss under natten också (och det är dom enligt yr.no) blir det inte någon skola imorgon heller, wiho! Surprise four day weekend!
 
 
 
 

I HATE BRUSHING MY TEETH AT NIGHT BECAUSE THAT SIGNIFIES THAT YOU CAN'T HAVE ANYMORE FOOD AND I'M JUST NEVER READY FOR THAT KIND OF COMMITMENT

2014-02-05 | 08:22:41

Tjena här är jag.
Har dubbelluncher, träffar nya roliga i nya klasser, insett att Gia bor jättenära mig (wiho), råpluggar (nästan dårå) matte och känner mig jättesmart (nice!!), pratar danska med mig själv, äter, hoppar dansträningar, Mr. Smart försöker prata svenska, jag lyssnar på Promoe och Cassie älskar Svennebanan. 

Imorgon har vi dansträning klockan 5 A.M. och gissa vem som ska dit? Ah not this girl i alla fall. Oooohhhhhhh daaaaummmmm girl got some swag going on daaummmmmm. Mmmmm. Nej men alltså vill inte svika Braley egentligen men sömn är ju jätteviktigt faktiskt :/

PERSON: YOU'RE BLOCKING THE VIEW. ME: I AM THE VIEW.

2014-02-04 | 05:34:02
Herrooow. Lite från lately..
Titan's Got Talent- skolans talangtävling som var jätterolig att kolla på. Jättemånga seniors yoloade och ställde upp med allt möjligt som de var väldigt duktiga på allihopa. Vi satt ett litet gäng tillsammans som alla kände varandra och allt kändes sådär myshemma som det annars bara brukar göra med sånna man har känt ett bra tag. Drack även min första slurpie som inte alls var så god som jag trott ända sen jag såg Juno första gången men nu vet jag i alla fall det.
 
På lördagens danstävling i Stayton som gick jääättedåligt tydligen. Känns whatever men vissa i laget grät nästan för att dom var så besvikna på sig själva och dom bjöd på tal som var så dramatiska och känslofyllda att man nästan dog för att det kändes så amerikanskt. Det var säkert riktiga känslor och det är ju väldigt fint och så på ett sätt, men man ba chilla påre gumsiplumsisar vi lärde oss koreografin igår typ (<3). 

Rolig bild på en katt som ser ut som en kanin som jag hittade någonstans. Söt! 

Annars då Sarisen? Hmm ja first off så fick jag mitt schema bytt idag, söndag var en sån där dag då allting kändes lite extra jobbigt och allt man vill göra är att begrava sig under ett täcke och prata med mamma och pappa så det var precis vad jag gjorde. Tog även lite initiativ på A-lunchen idag och till sist... Så ehmm känns inte det där med att skriva till sig själv i tredje person så jättebra. 


RSS 2.0