"HAN HAR EN TATUERING I NÄSAN"

2014-11-24 | 00:07:00
Det har varit fars dag och vi firade pappa med tårta och presenter.
Har hängt med dessa damer och Rosis i Alingsås och i Gråbo och i Lerum och på café och på bio och med dem mår man så himla bra. Valeria och jag och våra familjer har sett på Mitt Enda Liv med Jonas Gardell och vi hade missförstått hela showen men det var bra ändå. 
Vi har arbetat med exogena processer i geografin och jag och Alpers har varit ute vid sjöar och i skogar och fotat spår efter inlandsisen. Jättegeggigt men inskickat 5 dagar i förväg, waddap!
Vi samhällsbarn har även varit på tingsrättsbesök vilket var upprörande och sedan åkte vi med Dennis till McDonken och åt. Sedan blev vi även inbjudna att se Dennis ungkarlslya där bilden ovan till höger togs. Tyckte att Dennis såg ut lite som bajsemojin och påpekade det för Dennis med illustrerande jämförelse enligt ovan vilket Dennis tyckte var kul. Roligaste han sett i hela sitt liv sa han först men sen ändrade han till roligaste han sett i år vilket kändes som ett nedbyte men ah, är väl ändå rätt rolig antar jag. 
Och sist- en bild på working twerking Sara. Jobbade nämligen 10.5 timmar igår och hade rast i 2h = 12.5 timmar på jobbet = länge = trött. Det var trevligt pga träffade kollegor från i somras och så men ja, som sagt lite uttröttande. Sedan överraskningshämtade Oscar mig från jobbet vilket jag blev mycket glad över pga nice. Har även PLUGGAT med honom idag eller a, nja, men vi har iaf därmed tagit ett ytterligare steg i vårt förhållande pga känns så och det är ju bra eeh.. <3 

Kan slutligen tillägga att Lera kom hit förut (med godis= +BONUS!!!!!!!!!!) och ska övernatta på mitt golv och jag har inte skrivit klart talet till engelskan som är due imorgon men så kan det gå! Woopsie!
 

"VISST ÄR DET LITE DUMT OCH FRÄCKT ATT KISSA PÅ NÅGON ANNANS SOCKERVADD?"

2014-11-03 | 20:36:00
Sånt här..och sånt här..och sånt här..
och dem här..
och den här..

tycker jag om♥
 

RSS 2.0