MAYBE I'VE SEEN TOO MANY MOVIES YOU KNOW.

2012-07-31 | 13:18:36

I should probably update this blog more often. Brb.


DEAR CAMERA, I HATE THE WAY YOU MAKE ME UGLY. MIRROR IS SO MUCH NICER TO ME.

2012-07-17 | 18:19:28

I love you ma baby <3


update 16:12

2012-07-16 | 16:13:24

Tja igen. Uppdateringen går bra här ser ni.
I morse när jag vaknade fick jag reda på att min lilla 4s is stuck in the middle off nowhere. Blaee. Så jag får nog vänta tills nästa vecka.
Annars är det bra, ska till solkatten och kolla på snygga kläder med Valle nu. 
Ha det bäst so long!

THAT GANGSTA FEELING WHEN YOU RAP YOUR FAVORITE SONG WITHOUT MESSING UP.

2012-07-16 | 00:23:29
This blog could really use an update-right-now, update-right-now, an update-right-na-i-aow (airplanes melody).
Hej.
Hallå.
Tjenare.
Tja. 
Let's start with a hänt-sedan-sist. Alrajt? 
Jag har tränat, spontanåkt in till tha big-a city och druckit frapino med V, sovit hos Valle x3, varit i stan och fyndat en väska + espressohousat med Hannis och Valle, gått till Jonsered och badat, köpt glittrigt mobilskal, spanat på hemmakväll, haft Greveholmsmarathon till 3 på natten, skaffat instagram, haft tjejkväll med finingar, spelat golf, övningskört och haft det så slött man bara måste få ha det ett par dagar på sommarlovet. Ikväll påbörjade jag städningen av mitt rum som jag har skjutit fram de senaste två månaderna. Jag hittade min mobil under sängen. Been looking for that one.
 
 
Speaking of telefon jaooo så får jag en Iphone imorgon. Efter många om och men och blev det en 4S och det känns riktigt bra.
 
Oj, HAHA, jag höll på att glömma: jag har klippt mig också ja. Eller Lera och Hanna klippte mig. Medan Julia agerade moraliskt stöd liknande. Det blev kort och ibland ser jag ganska galen ut. But I lajk it.

LESSON ONE: ONLY TRUST PEOPLE WHO LIKE BIG BUTTS. THEY CANNOT LIE.

2012-07-08 | 04:06:56
Är back från en semester från sommarlovet på en vecka och en timma i El Greco land. Nays jao. Bad, hav, pool, sol, sand, strand, sten, mat, kattungar, mamma, pappa, bok, bok, vingård, varmt, lagomt, cyklop, bil, burned skin, mat, mat, mat, yepp, those words sum it up pretty good. Qualitytime så att säga.
En liten man aka hotellägaren ville veta om mamma ville ha wifi lösenordet. Han frågade if she would like to have the hi-fi password. Veckans fråga konstaterade mamma och jag.

Hittade precis en tuschpenna i min säng. Förhindrade ännu en förstörda lakan incident. Vet fortfarande inte hur pennorna hamnar här.

Ah just det, blogrape(premiär?) av Valle i förra inlägget. As if I have to tell you.
Lera brukar kommentera sånt här från min facebook.

Sedan skrattar hon ihjäl sig medan jag panikar.

I'll be back.
 

RSS 2.0