Personer jag inspireras av.

2012-06-30 | 00:31:46
Hey folks.
Tänkte bara visa tre personer som har förändrat mitt liv. Jag inspireras av dem varje dag, varje hour, varje minut, varje sekund. De är mitt allt. 

I HAVE NO IDEA WHAT I'M DOING

2012-06-29 | 13:08:04
Läste lite på Olivias blogg och insåg att jag inte har svarat på Klarres utmaning. Bättre sent än aldrig, som jag brukar säga till mina lärare (nej, det brukar jag inte, men aa).
Okay, let's go!
 
Vem vill du träffa innan du dör?
Hm.. Svår fråga jao. Om svaret får vara lite orealistiskt skulle jag nog säga min morfar. Det var ju liksom min mammas pappa, och ja, min mamma tycker jag ju väldigt mycket om. And he was family liksom.
Jag kanske också skulle ha svarat mig själv, mest för att se hur jag är utifrån andras ögon. Ego, hehe..
 
Om du fick ändra en sak i världen, vad skulle det vara?
Jag skulle nog ha fixat lite mer godhet, empati och openminds i människor som saknar dessa egenskaper. Jag tror att det mesta hade löst sig självt om alla ville varandra väl och var villiga att se världen ur flera olika perspektiv, eller ja, det hade nog gått att kompromissa bättre isåfall. Jag tror att det hade varit färre krig, mer rättvisa och jämnställdhet and a more loving world isåfall. Klyshigt? - Kanske. Men jag tror verkligen det.
 
Vilken är bästa glassen på sommaren?
Bästa glassen på sommaren skulle jag nog säga är calippo cola, the tryckglass you know. Lite jobbig att äta in public, men farligt god! 
 
Hur ser en perfekt sommardag ut?
Den perfekta sommardagen skulle nog innehålla att vakna utsövd inte allt för sent på förmiddagen, en stor och god frukost, lite sång, dans till hög musik i vardagsrummet, övningskörning med paps, catch up med övriga familjen, longboarding, bad eller hangout med friendsen och en avslutning sent på natten med en bra serie i en nybäddad säng.
 
Hur ser dröm-outfiten ut? 
Det finns ju så himla många fina kläder, men en sommardag som denna hade den nog sett ut så här: 
 
 + någon sorts tröja då kanske. Oversizad. Svart, med djup urringad rygg. Ya-mi.
 
Vad hoppas du att du gör om tio år? 
I min drömvärld har jag om tio år gått ut gymnasiet för länge sedan och chillat på livet ett tag. Sedan har jag rest till Egypten och kollt pyramider, USA och London och jobbat på Starbucks, Topshop eller som aupair, Sydamerika och gått inkaleden, besökt Australien för att alla säger att det är så fantastiskt där, Indien, Rwanda och Sydafrika och kanske volontärarbetat. Efter allt mitt resande har jag provat på hur det är att bo helt själv i en alldeles egen lägenhet, tagit kurser i genusvetenskap för att det är så himla intressant och på ett eller annat sätt satt en fot i musikalbranschen. Slutligen vid har jag kommit in på läkarlinjen där jag läser till hjärnkirurg sedan ett par år tillbaka och bor i en lägenhet (eller varför inte en villa?) tillsammans med någon jag tycker om. Jag har nog trots mitt pluggande tid att göra annat som roar också, som att åka longboard, spela musik och friendsa.  
 
Vad står högst upp på din lista över saker att göra innan du dör? 
Jag tror det viktigaste för mig att göra innan jag dör är att alltid försöka leva på ett sätt som gör att jag är en person som jag oavsett omständigheterna som rått kan se tillbaka på och vara stolt över. Ja, det känns viktigt.
 
Vad är du rädd för? 
Jag tror att jag är rädd för att växa upp och bli gammal innan jag har hunnit göra allt jag vill göra.
 
Vad är du bra på?
Okej, nu ska jag försöka att inte vara så svensk. Jag skulle säga att jag är bra på att sjunga, bra på matte, bra på att ge beröm och bra på att sätta mig in i andras situation. Om några år vill jag kunna lägga till att jag är bra på att dansa. Jao.
 
Vad får dig att skratta?
Jag är en ganska lättroad person som i princip skrattar åt allt möjligt. Allra roligast tycker jag nog är när folk säger roliga saker eller gör konstiga miner utan att vara medvetna om det. Eller kanske när Valeria slänger ur sig random tykna kommentarer. Eller när jag gör det. För just det ja, jag skrattar en hel del åt mina egna skämt också.

DREAM AWAY WHEN IT'S NECESSARY BUT BE SURE NOT TO AWAKE HIM

2012-06-27 | 01:35:31
Hello. I came back to rewrite this post. Trodde jag skulle glömma det, men aa. 
Jag är så fantasifull och kul så jag ska berätta för er vad jag har haft för mig istället för att skriva om finare saker här. Nä men ja, när jag är gammal kommer jag säkert ha glömt bort vad jag gjorde i mina unga dar, så jag skriver ner det här. Diartstyle jao.
 
So what have I been doing? Well, I ha've been celebrating midsummer (=eating) wíth my family in Grännatown. My grandfather just bought four hens and a tupp. One is named Agda. They are very.. I don't know, but very something. 
 
I've halso been shopping by myself, working (selling strawberries for the win yao - nope, but I get to eat unlimited amounts of strawberries so it's nice♥) and sällskapats with awesome friends meanwhile.
 
The other day I was the sällskap åt Hanna and together with Julia we came up with a plan resulting us baking, eating, watching One Three Hill, dying my pink hair brown, nattspringing in the woods, taking baths in Aspen at night, hunting eggthtowing kids through en park, watching Never Say Never and discussing until night became morning the following hours. 
 
I've also been shopping with Julia and Hannabanana for several hours and writing songs for long time aswell. 
Otherwise? 
- I've also started my new workout program designed by Djerfen and that feels pretty good (if you happen to read this - I love it).
- I miss my deer (dear) friend Valeria. She's been gone for way to long now. 
- I just realised that I'm still writing in english and that feels totally okay.
Oh yea,
- I will visit Greece on saturday. Likie. 
And also,
- I've bought way to many bikinis the past three days. But I like that 2. 
 

NOT JEALOUS, A BIT UPSET AND PRETTY DAMN PROUD

2012-06-22 | 01:59:58
Sitter i vardagsrumsfåtöljen med värk i hälar, hälsenor och kanske till och med trampdynorna med bedövade öron som tjuter på ganska bra av sig själva. Är ganska trött men nöjd.
I torsdags natt hoppade jag ut till några glada barn för lite longboard som slutade med åkning till seveneleven och blåblinkande ljus samt en livingontheedgekänsla. Sedan jobbades det med fint sällskap, åktes det till saltholmen med fint sällskap där det badades, solades och åts. Som om det inte vore nog med det avslutade vi medtre skräckfilmer hos Jakob.

Idag har jag varit hos tandläkaren, sovit, jobbat, sällskapats av Julia, jobbat över, pratat med Hanniz, knött mig fram över götaplatsen och dansat på MTV world stage till Tove Styrke, Loreen, B.o.b och Nally Furtado. Alla var duktiga men Nelly var galet bra.

Annars sitter jag mest och funderar på att skaffa en vit Iphone, ett par rosa urbanears hörlurar och livet självt. And today is Jonathan's birthday.

Nu ska jag sova. Jaoo.

STRAWBERRY QUEENS JAO

2012-06-19 | 17:52:45
"Nej, det går inte att blogga från mobilen öööööh"

"DET ÄR KÖ, MEN AA"

2012-06-19 | 11:44:10
Har precis upptäckt Justin Biebers nya album. Lovin' it jao. Nu ska jag spendera de två kommande timmarna med det och ett avsnitt True Blood. Sen blir det jobb.
Igårkväll när jag låg och skre ner lite memoarer somnade jag utan kork på tuschpennan. Nu har jag stora blåa fläckar på lakanen, kläderna och mig själv. 


YOU LOOK LIKE A WALKIN' PARTY

2012-06-19 | 02:05:52
Imorse gick jag o tränade på det kanske jobbigaste passet som finns (fys cirkel <33) med Frida och sedan gick jag till torget och skaffade jobb som jordgubbsförsäljare. Jobbade i ett par timmar och åt sedan pizza, jordgubbar och b&j med Valle över simsspelande och en mysfilm. Tomorrow ska jag worka igen och det känns helt okej.

Just det. Idag när jag cyklade till torget såg jag Julia komma cyklande från kyrkan. Vän till henne som jag är ropade jag ett högt och glatt "heeeeeeej Juliaaa" till henne. Hon svarade inte utan kollade mest på mig och log lite. Jag saktade in lite, log mot henne och väntade på att hon skulle komma närmre för att prata lite med henne. Problemet var bara att det inte var Julia. Så himla piiniiigt assååååehhh. Nämen serri, det var faktiskt jätte pinsamt.

Var rädda om varandra jao.

WILL WE FORGET WHAT WE HAVE HIDDEN?

2012-06-18 | 00:33:44
Imorse tränade jag med Vallen. Det var nice. Sen hade jag och syrran en Lisa&Sara dag som innehöll ungefär två säsonger av The Office, jordgubbar och slutade i sjukdom för min del. Vill göra som jackass kameraman typ. Men det gör inget om jag är lite sjuk, för jag har SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOV. Happy about that jao.

YES, I AM YOUR BEST FRIEND. YES, I WOULD DIE FOR YOU. YES, I AM ABOUT TO STEAL YOUR CHIPS.

2012-06-17 | 12:19:36
Utkast från igår jao.

Igår sov jag till klockan halv tre, åt pannkakor till brunch, åkte till Johan och såg på en film, en fotbollsmatch och ytterligare tre filmer med nica folk och åt slutligen en ask tictac tillhörande Valleland. Älskar jackass kameraman som bara spyr av allt hela tiden.

Idag fyllde Julia år och vi var ett gäng hemma hos henne som firade henne. Hon är bra.

FÖR TÄNK SÅ ÄR DET HELT TVÄRTOM

2012-06-14 | 16:47:35
Lockade håret, och sprabg till skolan, partade till dansstopp som Maia och Julia ordnade och gjorde gabska dåligt ifrån mig på kemin. Bestämde mig för att inte tänka mer på det sistnämnda, utan åkte lite longboard och åt sushi med klasskompisarna istället. Sa hejdå till Annelies häftiga barndomskompis Storm, gangstade i centrum, gick hem till Valle och sedan till klara för sommarlovspremiärspartey. För just det, vi har SOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV JAAAAAAAAAAAAAAAAO!!!!
Att göra ingenting, sova alldeles för mycket men så mycket man behöver, åka till Grekland, jobba i en polkagrisaffär, sälja jordgubbar, åka longboard, spela musik och vara gatumusikant, träna, träffa vänner, tänka och fundera är några av de planer jag har so far. Att göra allt man annars inte hinner göra helt enkelt.

Såhär såg mitt hår ut. Rosa oh halvlockigt.
Såhär såg jag och Valle ut.

Eller kanske mer såhär.

"I DON'T NEED TO WRITE THAT DOWN, I'LL REMEMBER IT" - MY BIGGEST LIE

2012-06-14 | 02:18:35
Lite om när man inte vet vad som är rätt eller fel, vart det sitter och man vet precis vad man skulle göra om läget var lite annorlunda. Lite om när man drömmer om så fina saker att verkligheten knappt räcker till och tankarna bara återvänder till det där speciella när tiden står still.

Kom hem från en longboardrunda med Johan, Jonathan och Marcus för någon timma sen. Note to self: strandvägen är goaste grejen jao. Idag slutade rundan med en sitdown vid en brygga och på en båt i Aspen. Fint skare va.
Idag hade vi projektredovisning och alla redaktioner visade sitt material. Alina bringade popcorn till alla, fin chey det där.
Imorgon är det skolavslutning och kemikomplettering och det känns helt okej.

SOMETHING YOU CAN'T EVEN UNDERSTAND YOURSELF

2012-06-12 | 00:31:42
Har nästan skrivit klart mitt idrottsarbete. Förhoppningsvis håller det kvar den där pluggnistan som tycks springa iväg från mig mer och mer. Kanske är det för att vi har gått så länge nu utan längre paus och för att man börjar känna av att nu är en tid man ska vara ledig. Det får vara så, annars orkar vi inte.
Drog ut på en longboardrunda till stamsjön vid 22 och körde med lite fina vänner. Avslutades för någon timma sedan med saft och isvatten utanför mitt hus. Ibland lever man alltså.
Crêpesen var väldigt goda och vi åt så att vi nästan sprack. Imorgon skajagskajagskajagskajag skriva klart mitt franska arbete. Skaskaskaska. Det ska jag.
Det här inlägget tar aldrig slut, men ah. Idag /dance:ade jag och Valle med A-klassen. We loved it.
Nu ska jag äta fil och flingor. JaooOO.

EVERYBODY WINDS UP KISSING THE WRONG PERSON GOODNIGHT

2012-06-11 | 00:43:28
Laborationsrapporten skickades in 19 minuter försent härom dagen. Något av de jobbigaste arbetena so far måste jag säga. Jag bosatte mig hos Valeria i tisdags kväll, pluggade till 2, sov, pluggade ett helt dygn, sov en timma, gick till skolan och efter skolan pluggade vi fram tills 19 över 12. Sedan gick jag hem.
Helgen har spenderats på att göra ingenting, träffa fina tjejor, plugga projekt, öva danslektion och att äta med Valle. Pizza, hallon och glass. That's how we roll. Nämen serri, rulla är precis vad vi kommer göra snart om vi fortsätter i den här riktningen. 

Den rosa toningen börjar försvinna ur mitt hår, jag vill klippa långpage och tror att det är sommarlov. Imorgon bakar vi crêpes på franskan och shitnukomjagpåattjaintehargjortklartmittfranskaarbete.

STUDY NATURESCIENCE THEY SAID. IT WILL BE FUN THEY SAID.

2012-06-06 | 23:18:03
Imorgon är det inlämning av slutlaborationen i Kemi 1. Det enda jag o Valle har gjort idag är att plugga, äta och att skypa med Jakob. Skypa om kemi.

DET KAN INTE REGNA FÖR ALLTID

2012-06-06 | 01:22:40
Håret har blivit halvrosa, skolan knepig och tiden knapp. JaooOO. Jag och Valle pluggar kemi. Ba daba ba ba, we're lovin' it ♥

YOU'RE*

2012-06-01 | 01:12:11
Idag har vi haft projektarbete och vår redaktion Red Action har jobbat effektivt fast ändå inte. Firade detta med att spela sims (har hamnat i ett nytt beroendeträsk av denna produkt ..denna underbara produkt♥ ) och att sova bort eftermiddagen. Och lite inception hos Rosa med Valle och klara på det också förstås. Fast det var mer på kvällen. Annars känns det väl mest som att jag har börjat tappa fokus på det som bör fokuseras på och mer inväntar att sommarlovet ska anlända. Imorgon tar 3:orna studenten.

RSS 2.0