THE PROBLEM IS NOT THE PROBLEM; THE PROBLEM IS YOUR ATTITUDE ABOUT THE PROBLEM

2013-07-25 | 15:12:00
I söndags jobbade jag klart mina tre veckor minus fyra dagar och blev klar med jobbandet för i år. Såg fram emot den kommande veckan som skulle fyllas med väldigt mycket av ingenting alls, men trots det känns det lite sad att åka hem igen. Konstaterade som så många gånger förut att min farmor och farfar är så himla bra och kom fram till att det där med avslut och hejdån är inte så kul. 
Förraförra veckan kom några av Stockholmskusinerna på besök i ett par dagar och det gjorde dom bra. Såhär vandrade jag runt i trädgården en av dagarna när farmor gett mig order om att hitta farfar som skulle befinna sig någonstans i den. Fashionblogger.
Har också tagit egobilder i butiken när ingen såg. Man får passa på under snyggdagar, som någon säkert brukar säga.

Under min Grännavistelse kom Valeria dit med mom and dad. Vi såg på Million Dollar Listing, åt polkagrisar, 48 toffifees och åkte till Stockholm. Såhär såg vi ut när vi poserade. 
.. Annars såg vi mer ut såhär.
I Stockholm hälsade vi på fler kusiner, badade, såg på film, spelade bollsporter och hoppade studsmatta.
Vi fick även en liten runda på stan. På bilden ovan befinner vi oss på Svenskt Tenn i en liten gång fylld med dyra glasvaser, "Här rekomenderar jag inte att man ramlar", sa Lera. 

Lera och hönsen i Gränna.

Någon gång försökte jag fånga skönheten hos några blommor på bild vilket verkar ha gått sådär.

En dag flög Johan och Jonathan till Visingsö, tog färjan till Gränna och hälsade på och övernattade hos mig.
Nu är Valeria i Pinsk och väntar på mig. Efter en massa krångel med både pass och visum kommer jag antagligen iväg till Minsk nästa vecka och det ska bli så himla kul. 
 
Nu ska jag hem till Emilf och klippa honom, exciting... 
 
 
 

SO LA DA DI DA DI, WE LIKE TO PAR-TI

2013-07-10 | 01:36:10
Har rätt fullt upp med att jobba, äta, sova, träna, bada, duscha, prata i telefon, chatta alldeles för länge, dricka te med farmor, diskutera med farfar, plocka smultron, trixa med pass och med att göra ingenting alls. I lördags skaffade Leris en iPhone 5 och hon har precis börjat exprimentera med emojisymboler. Senast idag konstaterade hon att hon var väldigt nöjd med iPhonen, men att det bästa med den nog var att alla funktioner på hennes Urbanears äntligen fungerade till hennes telefon. 
 
 

"EXCUSE ME DEATH. HELLO! I'M STEWIE. BIG FAN."

2013-07-01 | 01:50:00
Börjat och slutat som telefonförsäljare, bokat Grännajobb, badat, springturat hela två gånger(!!), gymmat, tagit del av fler av Idas hemligheter och ätit glass på tjejgruppen, yolo:at, spelat gitarr men inte så mycket piano, återupptäckt Kapten Röd, Helen Sjöholm, Christian Walz och Hungry Shark. Putsat fönster, tagit långpromenader med Frida, klippt Jakob, skrivit dagbok, vattnat blommor, firat midsommar med Lisa, David, Josy och Valeria (chers!), provat på Valand med partykidzen samt somnat och vaknat alldeles för sent.
Om en och en halv timma sänds säsongspremiären av Dexter och imorgon 07.50 går bussen till Gränna för tre veckors sommarjobb. I spot a dilemma.
 
 

RSS 2.0