"I LIKE MY MONEY WHERE I CAN SEE IT... HANGNING IN MY CLOSET" - CARRIE BRADSHAW

2013-06-15 | 02:28:31
Efter många tårar, mycket kämpande och mycket skratt slutade vi igår tvåan. Vi bjöds på glass, godis och musikunderhållning à la Maja och Julia och tackade av många riktigt bra lärare som slutade. Även jag fick ett litet avslut, vilket kändes ovanligt men väldigt fint, och jag fick mottaga ett så himla fint fotoalbum som klassisarna hade gjort, fyllt med minnen och konstigheter, och en röd telefonlur av Samuel. De är väldigt bra de där vännerna. 
 
Nu väntar ett sommarlov på 88 dagar som ska fyllas med sol och bad, gitarrspelande, sång, resor till stockholm och Vitryssland, jobb och hushållsarbete, teoriplugg inför körkortet?, Lisa och David, träning, sena nätter, sena morgnar, vänner, longboardåkning när vi känner för det, Grännabesök, kusiner och höns, kvalitetstid med mormor, jobbiga farväl, nya intryck, Salem, amerikaner, spontanbiobesök och förhoppningsvis spännande saker som inte går att förutså. 
 
Oh-o-oh-ba-dam- I guess you can hang- badum- with me...... 

A VERY WISE MAN ONCE SAID "I DON'T KNOW, GO ASK A WOMAN."

2013-06-04 | 01:30:00
Heeeeej
Jag heter Sara och jag har inte bloggat på ett tag för jag har gjort lite andra saker. Lite andra saker som till exempel att premiärbada, se Rent med Hanna och Sarrenymen, förälska mig i Rent-låtarna, spela gitarr, byta bena, besöka fina gamla Montessoriskolan med min vän, vandra genom Sveriges Grand Canyon- Kinnekulle, spela in Ariel 2.0, fira numera 18-åriga Annelie, fixa USA-visum, närvara på EF möten, shoppa shorts, kolla på årets studenter, äta sushi, skratta åt Jakob i en hamsterboll på vatten, prova att köra motorcykel, yolo:a med Emil på studentfesten, kolla på film i kyrkan, rasta longboarden, plugga svenska, göra klart mitt försenade franskaarbete, utforska Modelhouse med Valeria, äta godis, kvalitetstida med familjen och till sist (men definitivt inte minst) att ta obligatoriska egobilder. 
"Ska det vara en fin bild?", undrade Jakob. "Ja", svarade jag. Hm.....RSS 2.0