NOTHING TO WEAR

2013-03-25 | 23:13:00
Igår promenerade jag och Frida på Aspen som var finare än kanske någonsin, hittade isbitar som såg ut som diamanter och jag konstaterade att livet är ganska behagligt ibland. 

JUST BECAUSE I CAN'T SING DOES NOT MEAN I WON'T SING

2013-03-21 | 22:50:57
Försöker börja i tid och försöker göra klart i tid och har pausat i en timma och har träningsvärk och vet inte vad jag vill och jag heter Sara. 
I said you-ou-oueoououoeuouohouohuoblä
 

STRESSED AND DEPRESSED BUT WELL DRESSED

2013-03-18 | 01:27:23
Den här helgen har varit bra och det har den varit bra. Till exempel så har jag haft kvalitetstid med mig själv och med mamma, skickat hemliga meddelanden, haft cabaretövning som är så galet kul och insett mycket jag tycker om sånt där, kramat om en hemkommen pappa, pratat med Lisa och David som snart är hemkomna dom också, skypat med Kelly och Todd och insett mer och mer att det här kommer bli ganska svårt men samtidigt så bra.
Ma man här såhär i inspelningstider.

MEET A DANCER LIKE JOHNNY IN DIRTY DANCING WHO'LL TEACH ME TO DANCE AND *CENSORED*

2013-03-14 | 23:43:00
En såndär ganska vanlig vecka med mycket att göra, många att sakna, tankar att fundera på, chanser att ta och alldeles för lite sömn.

QWERTYUIOP

2013-03-11 | 01:36:15
Har haft biologiprov, samhällskunskapsinlämning, träffat Hanabanana och sett på A Chorus Line, musikalnördat i kyrkan mitt i natten, transformat Valeria till en man, filmat, sett på mellofinalen mannen och våra mödrar, fått låna Leras kamera, sett på Girls, tränat, lagat mat, funderat och nu ligger jag i min säng och borde ha gått och lagt mig för länge sedan för imorgon har jag kompletteringsprov i matte.

WTF(WHERE'S THE FOOD)?

2013-03-04 | 23:33:00
Idag hade vi matteprov och nu är det över och jag är så lättad. Lisa och David är fortfarande i Australien och igår åkte pappa till Kina och Thailand för att stanna där i två veckor. Vi blir bara färre och färre här hemma. Även om saknar våra familjemedlemmar väldigt mycket så har vi det ganska bra också. Idag lagade mamma gooooooood mat, och mycket mer än så behöver man inte ibland. Till exempel idag. 
På tal om idag så såg mina ben ut såhär när jag tog kort på dom idag.

RSS 2.0