"SHE JUST DOESN'T GIVE A FOX"

2013-10-30 | 07:22:06
Idag var en lång dag som var helt okej. Har ätit ungefär exakt 5 fruit roll-ups, musikalat mig fram tills sent och inte pluggat matte. Även fast det inte var speciellt länge sedan vi hade långhelg här ska det bli riktigt härligt att få fyra ledighetsdagar om 24 h. 
Funderat på sånt där man alltid funderar på och saknar hemmaplan i en ganska nyttig dos. 
Guys and Dolls prop in progress."ONE OF MY STUDENTS CLAIMS HE SAID 'WHAT THE FOX'"

2013-10-29 | 06:04:57
Quote by Mr. Smart. (<3)

I skolan har vi fått information om graduation och alla tusen grejer måste beställas på torsdag (waaah, jag kom precis hit ju?!?), vi repar till 8 varje dag med musikalen, lagar sushi och provar japanskt godis och får se Tokyo genom Airas kameralins, har myskvällar och kommer ihåg att göra varje dag lite bättre än vad den redan är med små medel (obs, inte bokatavligt talat), catchar up med Hannizen (tydligen ska Kristina från Duvemåla sättas upp på Gbg-operan nästa höst, whazzapp!), har kökssamtal med Lisa och idag fyllde Johan 18 och jag har sjukat och känt mig väldigt hemma hela dagen.
Lyssnar på Royals, Against All Odds  (hint Lera, you may like this one..) och Still Into You, på torsdag åker vi till Idaho och nästa torsdag har musikalen premiär!

Sjuksara.
Gatan där Aira bor, sååå fint med alla löv!
Halloween sushi, heuheu...

Lördagskväll, ate it all <3

Arizona Green Tea. Missledande utsida, smakar tyvärr inte aaaaalls så gott som förpackningen får en att tro. 
Walkiwalk..
App-tillskott.
Mashas instapost: pug i sin halloween costume, I came in like a wrecking ball! <3

HI, I'M A PANDA

2013-10-22 | 08:00:47
Lite från den senaste tiden:
Skype med Lera och Jakob.

Mexican train hos Joe and Erica (som har världens finaste hus).

Costume fitting for the school musical!
Hittade en TV på vägen hem från skolan här om dagen.. Spännande.
Selfie med Cassie och Sunny. 
Panda Express med Cassie efter 9 h utan mat, heaven. 

Och slutligen vad jag fann väntandes på köksbänken när jag kom hem idag <3 

Idag var en himlans bra dag!

"YOU HAVE A NICE PERSONALITY, YOU DON'T HAVE TO BE SKINNY"

2013-10-21 | 08:03:22
I helgen begav jag mig till West Salem High för en body resteration och en dance class på Ulmer-Collins eventet, träffade Kelly och Todds friendisar, skypade med Sweden, spelade pool, åt mat, mycket mat och stökade undan all engelska. ALL ENGELSKA! So Mr. Smart can run and tell that. 
Annars funderas det över val, sånglektioner och gymkort och nu ska jag se på Solsidan fast jag egentligen borde sova. Tihi!
 

IF YOU RUN FAST ENOUGH IT'S FREE

2013-10-16 | 05:58:00
För lite mer än en vecka sedan blev jag med iPhone 5s. Den är inte guldig men silvrig men är alldeles utmärkt bra och välfungerande och stänger inte av sig själv när som helst och tar bra bilder and I love it. I och med den nya mobilen har jag återupptagit Hungry Shark. Min haj är jätteliten och äter jättelångsamt men det börjar jag acceptera och jag är nästan på nästa haj-nivå. 
West salem har även haft sin homecoming dance och det var både gott, spännande, awkward och hur kul som helst på samma gång. 
Fick en corsage av Robin som jag gick dit med och det var väldigt snällt. 
En annan dag bar jag det här armbandet istället för att stödja Hunter och TJ's kanske framtida företag. 
En selfie på mig och Cassie på en av Mr. Smart's alla engelskalektioner. FInns inte så mycket mer att säga om den här bilden. 
Här sitter Aira och Cassie på Starbucks medan vi väntade på att ett sushiplace skulle öppna. Det var gott men sushin i Japan är visst bra mycket billigare, talade Aira om. 
I bilen påväg till Portland med lyxchoklad från Carlton. SÅååååå god.
Snygg spegelvägg på ett café i Portland. 
Kelly, Todd et moi à Portland.
I Portland fanns en Abercrombie & Fitch. Pretty much den enda butiken vi besökte. Lite överskattad men ändå ganska nice. 
Lite förstort men fint och varmt och bekvämt. 
Sprang the color vibe med Aira i lördags. Before and after. I lördags hade vi överraskningspartey för Todd som fyllde år i veckan (på samma dag som paps).
dProvade cake för första gången. Tyvärr nte alls så god som jag trott i alla år.
Cupcakesen var desto godare. Större delen av dom blev överblivna i lördags, till min förtjusning. #gettingfat
Besökte the Nightmare Factory med Lauren och Xander samma kväll. Det låg i källaren till en skola för hörselskadade i Salem (som Extreme Home Makeover byggt..wwaaaah) men det var faktiskt inte speciellt läskigt. Brave_kid_1 
Besökte en Pumpkin Patch med Brett och Cassie i söndags. Där gick vi vilse i en hay maze, drack äppelcider(som smakade precis som äpplejuice?! Eeeeh....) och köpte en billig pumpa.
And finallyyyy... Idag försov jag mig för första gången sen jag kom hit och blev sen. Varje gång man är sen här måste man ta sig till en liten lucka i mitten av skolan för att få lappen ovan signerad och stämplad, annars släpper läraren inte in en till lektionen, såååååå omständigt.  

CONGRESSING; WASTING TIME AND ENERGY BEING UNPRODUCTIVE EVEN THOUGH YOU HAVE A LOT OF VERY IMPORTANT THINGS TO DO

2013-10-05 | 09:31:00
Imorse var jag hur trött som helst när jag vaknade och trodde att det skulle bli en tuff dag. Ledigt från musikalövandet, TV, klänningshoppade, en riktigt bra kväll med Cassie på footballgamet och Tacobell och istället blev det en av de bättre.
 

CRAZY LITTLE THING CALLED LOVE

2013-10-04 | 07:07:36
Försöker plugga matte och lära mig min monolog, äter rätt mycket frukt, speciellt äpplen, men annars allra mest onyttiga saker. Försöker träna men slutar mest upp in the Salem mall, velar mellan 5 eller 5s, sjunger, dansar, lyssnar på Veronica Maggio, lyssnar på Lera och försöker hitta en homecoming-klänning. För på lördag är det homecoming. Och kommer det nog vara bra. 
 
Ganska mycket försöka och prova och våga och tänk-om och vad-skulle-hända-om och det är nog det som är det viktiga. 
 

"LITE SOM I DEAR JOHN FAST HAN VÄNTAR TYP."

2013-10-02 | 08:28:00
Extra tedrickarstund på morgonen, kören, alla do och re och mi och fa och so och la och ti och do som äntligen börjar fastna, dansövningarna med the hot box dancers och bio med Marsha. Lite om varför idag var en bra dag. 
 
Ikväll såg jag Despicable Me 2 istället för att plugga på matteprovet vi har imorgon och det var kanske inte helt rätt men ibland behöver allt nog inte vara det heller. Yolo polo marco what? 
 
 
 

RSS 2.0