I LOVE ASKING KIDS WHAT THEY WANT TO BE WHEN THEY GROW UP BECAUSE I'M STILL LOOKING FOR IDEAS.

2014-04-23 | 08:13:07
Idag åt jag lunch med Cassie och Anna, skypade med Lera, pratade med Josef, Johan tog körkort, Gia pluggade matte och jag skar av misstag lök på fel skärbräda igen. I will say no more. Eller jo, lyssnade på Hanapees podd också. Now I will say no more. 

"ARE YOU CATCHING WHAT I'M THROWING?"

2014-04-22 | 07:35:44
Bildbombsinlägg för framtida kom-ihåg/lite nutida underhållning/update:Undebar historia från okänd källa/internet. 
Central Valley band festival @ west. Jag och Gee gick och kollade på Andrew som spelade och West vann! 
Efteråt var vi med Andrew och hans vänner vilket var väldigt speciellt men roligt. Avslutade kvällen med $10 menyn på mcdonken som nästa är för bra för att vara sann. Okej låter som om vi bara gillar mat kanske och vi gillar mat men även annat, till exempel att sjunga. VIlket blir en bra övergång till alla körbilder som följer..
Smart filmlösning påväg till Seattle (som alltså var destinationen på vår lilla choir-trip om detta inte framgick ovan); Kates kindle och en väldig massa hörlurar. 
Obligatorisk dagsselfie på rummet med Gia och Kate.
Kylee och jag i en vargstol (fast som mer ser ut mer som en björn?). Hotellet hette nämligen Great Wolf Lodge och då behöver man ju självklart ha en plast varg(björn)stol i lobbyn! Hotellet hade ett äventyrsbad som vi spenderade större delen av första dagen i och åkte hur roliga vattenrutschbanor som helst. Var även i detta äventyrsbad då jag connectade med Mrs. McConnall för första gången, något som jag och Gia även gjorde igår efter kören (det är alltså svårt att connecta med henne). 
Andra dagen och i faktiska Seattle vid den kända tuggummiväggen. 
Pike's (?) market. *googlar för att se om det är rätt*. Japp, mycket riktigt. Här sålde dom allt möjligt men framförallt blommor och fisk. 
Under the Space Needle och utanför Experience Music. 

Andra hotellet. Här skrapade jag och Gia ihop våra sista slantar för att köpa popcorn från en vending machine som vi trustade Kylee med att poppa eftersom vi inte ville bränna dom men istället brände hon dom. Tredje dagen på University of Washington för att se CT uppträda på en festival. Vi kunde inte vara med pga att för få altos var med</3 Men vi fick istället mer tid att se universitetet. SÅ. HIMLA. FINT! Jag och Gia blev litelite upprörda pga att vi förmodligen aldrig kommer gå där. Just det! Todd gick där när han var yngre!
Och så blev det påskvecka och Johan skickade underhållande hälsningar på snapchat <3
Och så blev det den 18e och Lerisen fyllde 19 år. Jag och Johan skypade i en miljon år och försökte hitta en rolig men fb-vänlig bild att ladda upp i hennes logg- lättare gjort i tanken än i praktiken. 
Bild från person i skolan som blev flamingoed när hon var bortrest, roliroli. 
I fredags var vi hos Anna och hade en bonnfire och färgade påskägg. Anna lyssnade på tysk rap och var jättekoncentrerad på färgningen vilket turligt nog fångades på video utan hennes vetskap. 
I söndags firade jag och Gia påsk med Kylee och hennes familj. Bakade tårta och gjorde köttbullar för att introducera den svenska matkulturen för dom och Gia tog med sig cheesecake även om inte är brazilianskt. #slavedinthekitchenawholeday #turnsoutbakpulvertranslatestobakingsodaandnotbakingpowder
Och slutligennnnnnnnnnnnn.. Gia och jag fann detta i mitt rum igår när vi kom hem från Kylee. Värdparenteserna ibland alltså♥ Just det!!!!!!!!! Idag fyller Rosis år! Hon är bra den däran♥

 

RIKTIG VÄNSKAP ÄR NÄR MAN KAN BE VARANDRA ATT STÖDGILLA

2014-04-08 | 08:10:00
Idag försökte Mr. Smart lära mig ett nytt ord som betyder något man är supposed to do men som man inte kommer göra men jag minns det inte helt så jag måste googla det nu. Okej hittar ej men det börjar på o och slutar på y. Frågar Connor nu och återkommer när/om jag får svar. Det beskriver iallafall de planer jag haft för mina läxor under eftermiddagen/kvällen. Planerade att tänka att jag borde göra dom men att jag ändå inte skulle göra dom. Låter lite självdestruktivt nu när jag skriver det och det är det säkert lite också. 
 
I fredags gick jag till Gia på kvällen och väl där kom vi till insikten att jag packat med mig massvis med mat istället för/men inte några kläder och det skrattade vi åt och sen delade vi på maten och åt den i tystnad. Aja vi somnade i alla fall för sent för dagen efter behövde vi gå upp klockan 07.30 (ja, på en LÖRDAG!!!) eftersom vi hade district competition med Asteria. Det var väldigt roligt (ja, till och med fast vi behövde stiga upp så tidigt!) och vi kom på 4e plats utav 15 körer (vilket är väldigt nice med tanke på att South, West, McNary och McKay, som alla vunnit state de senaste 4 åren, var där) och qualifyade for state (som vi dock inte får gå på pga annan historia). Choir of the Titans tog andra plats och dom är verkligen jäääääääääääääättebra MEN vi fick bätte sight reading score än dom mwaha och det är alltså viktigt att poängtera pga en något närvarande översittarattityd från CT de senaste 8 månaderna (okej inte så ödmjukt ferlot). IALLAFALL så smet vi och Kylee iväg därifrån när vi var klara men egentligen inte fick gå pga vårterminens jättehöjdpunkt- PROM!!!!!!!!!!  
"This picture describes us so well", sa Kylee.
 
Prom får ett eget stycke. Det började med att jag, Gia och Gursharan trodde att vi hade läget något under kontroll, men det visade det sig att vi inte hade pga av avsaknad av chaufför. Vi hade en sminktid på Nordstrom att passa och var supernära på att ge upp alla finansträngningar helt och gå till balen i mjukisbyxor men i sista sekund kom Kelly och Todd till vår räddning och det var väldigt fortunate. Gia och Gurshie blev hur fina som helst men jag såg väl inte riktigt ut som tänkt med hårdsminkning men som Lera sa så är det ju ändå balen i Sverige som räknas. Jag och Gursharan åkte i alla fall och åt middag med Melats prom group och sen åkte vi till balen på Zenith Vineyard (ironiskt pga alkoholförbud på balen, hehe). Prom var väldigt roligt men ganska långt ifrån vad den är i Sverige. Detta var mest ett stort dansgolv med lite andra aktiviteter och formellare dresscode. I alla falllllllllllllllll, det var ju Gatsby-tema så alla lärare var utklädda i Gatsby-utstyrslar, de hade pokerbord utomhus, live-konstnär, photobooth, hade anställt någon random person som hela kvällen stod på den franska inomhusbalkongen och såg ut som Gatsby himself och bäst av allt så announcade dom fyrverkerier med samma repliker som i filmen.
Gatsby on balcony.
Melat and Gurshie.
Exchange student selfie and Cassie.
Photobooooth, så roligt!
Evelyn, Maria and I.

Efter balen åkte vi hem till Anna och åt cake och såg på New Girl och somnade väldigt gott allihopa. Dagen efter åt vi äpplekaka till frukost och sen sov vi bort resten av dagen= känns inte som att vi har haft någon helg alls. Jag och Gia funderade starkt på att göra som Kylee som stannade hemma pga att hon var "too stressed out" och behövde egentid. Hon är så rolig den däran, haha. 

ME: I WISH BOYS WOULD NOTICE ME. BOY: HI. ME: NOT YOU GO AWAY.

2014-04-03 | 08:31:33

Idag skippade jag tennisträningen och åkte hem istället. Och åt mat. Och skypade med Johan, mamma och Lisa. Och sjöng och spelade gitarr. Och PLUGGADE MATTE WHAT. 

Kom precis hem från GeeBee där vi mest åt ännu mer mat och pluggade ännu lite till matte (Binnie-Hen I will show you what I've got) och jag är så himla glad att hon bor så nära mig alltså. Imorgon ska vi och Gursharan på äventyr inför balen som är på lördag. Wihiiiiii, börjar bli så taggad!!! Såg inbjudningarna idag och det verkar jätte over the top med temat, superroligt! 

Idag är det förresten exakt 2 månader tills min familj kommer hit! Dom är efterlängtade 😋 

RUNNING SEEMS LIKE A GREAT IDEA UNTIL YOU ACTUALLY START RUNNING

2014-04-02 | 09:28:09

Hej hå! Idag var vi tillbaks i skolan efter lovet. Trots att det var rätt tungt att kliva upp imorse efter alldeles för sen Mad Men-tittning igår kväll blev dagen rätt bra! Dagarna till graduation blir ju bara färre och färre nu (bara 64 kvar!) och det är ju ganska motiverande. Idag smsade Kim oss under dagen och sa att det fanns några extra platser att följa med Varsity idag och möta Central High School i tennis och jag fick följa med! Wihiiii. Och vi vann vår dubbel! Ännu mer wihiiii! Tror i och för sig inte någon från West förlorade, vilket kanske säger lite om konkurrensen. MEN, vunnit är vunnit! När vi skulle åka hem fastnade parkeringsbromsen så vi var trappade i bussen i en timma. Sen kom någon och räddade oss och när han var utanför bussen skrev Dea och Izzy HELP på fönstret i spelad desperation för hjälp (se bild) och det var jätteroligt men verkar kansle inte så kul nu när man skriver det MEN DET VAR DET VERKLIGEN!!! Kim är förresten världens roligaste coach och det känner jag att jag vill dela med mig av för JAG KÄNNER MIG SÅ KÄRLEKSFULL IDAG. Ytterligare en bra sak är att Gia förmodligen ska börja åka buss med mig till skolan på morgonen och det är ju så himla bra! Nu sover vi godnaaaaaaaatt! 

RSS 2.0