MAN KAN FAKTISKT HA SKOR PÅ SIG, VISSA HAR DET

2014-06-30 | 04:37:38


Monopol och middagar och bilder och promenader och Alingsås och Lera och Lisa och mamma och pappa och fäktklubbar och Johan och Emil och Sabina och Josef och för lite av andra och bio och en massa massa hemlisar.

"DE BLIR INGE BRA"

2014-06-22 | 01:20:24
Det här är roligt..
Det här är roligt..

Och det här är roligt.

"THE SWEDISH INVASION"

2014-06-03 | 11:49:25
Idag kändes som (julafton+födelsedag)x1000 FÖR DET VAR INGEN VANLIG DAG NEJ FÖR vid 10-tiden pm fick jag äntligen krama om mamma, pappa, farföräldrarna och mormor för första gången på snart 10 månader och alltså, åh, gash vad det kändes bra! En sån där liten overklig känsla där man ser situationen lite ovanifrån för att den är så ovan och känns så overklig. Hade kunnat skriva hela den här texten i versaler pga är så uppspelt och vill träffa dom mer och mer och mer men det gör jag inte pga nej.

Nu börjar det kännas på riktigt att tiden i Salem blir kortare och kortare, att tiden som känts så galet långsam ibland, samtidigt har gått väldigt fort. Imorgon är sista skoldagen innan graduation! Har så mycket känslor och tankar att skriva men allt får inte utrymme idag. 

Har pluggat finals till 3 am två dagar i rad med Gia och Brandon som sällskap, pollenallergi har strikat mig och det känns så himla konstigt att tala svenska här.
Anna på framsätesäventyr idag. Hon är så rolig så rolig så roligggggg 💗

RSS 2.0