HEJ HÄR E JAG EEEH

2014-09-28 | 22:47:48
Här sitter jag och pluggar hållbar utveckling för imorgon har vi prov på det <3
Har ugglor som sidmarkerare, ser Into the Woods med Sofie, köper godis till lunch på HK, lunchar med Lerisen på psykologen, vill/längtar lite/mycket efter att plugga på något liknande ställe, bråkar med Lisa om korta vita strumpor, lämnar in uppgifter relativt i tid, saknar Oskisen väldigt mycket och har ÄNTLIGEN bestämt ett ämne för gymnasiearbetet. What's rolling. 

"NÄ MEN DET ÄR JU OLIKA"

2014-09-11 | 22:56:00
Idag har jag varit med Oskisen, inte börjat förän tio i ett, haft miljö- och energikunskap (som verkar kallas för miljö- och energiTEKNIK numera???) och engelska, målat naglarna och nyst minst tio gånger. Har även haft lite sjukdomskänsla, antingen pga av nystartad förkyldning (trovärdigt med tanke på nysningarna), träningsvärk eller brist på massage. 
 
Idag har varit en sån där dag då man inte har något i skolan= tid att göra annat, men därmed också en sån dag då allt annat man vanligtvis vill göra tappat attraktionsvärde pga att man faktiskt får lov att göra vad som helst utan begränsningar. Den typen av dag eller möjligtvis en sån där man fått mycket fritid men inte gör något ändå pga att man inte kan bestämma sig för vad av alla grejer man vanligtvis vill göra som man ska ägna tiden åt. Lite åt bajsdagshållet hur som helst. 
Just det, snart ska jag prata med Gia för första gången på jäääääääääääääääääättelänge och det blir så keeeeeeeeewl <3
Och just det, jag vill ha en Givenchy-väska också och det är lite jobbigt pga att den kostar typ 12 000 och det kan man inte lägga på en väska. :( 

RSS 2.0