I FIND IT EASY TO ACT LIKE I DON'T CARE BECAUSE I DON'T CARE.

2015-01-20 | 00:03:36


Idag var jag och Hannor och Amanda och Lill-Voigt på ett homeparty av och med Gudrun Schyman i Alingsås. Hade hört en del som sas sen innan men inte allt men/och det var nai$zz. Tycker om den där damen pga formulerar imorgon ist pga för trött ni. Tjolahopp!

WHEN I DIE I WANT THE PEOPLE I'VE DONE GROUP PROJECTS WITH TO LOWER ME INTO MY GRAVE SO THEY CAN LET ME DOWN ONE LAST TIME

2015-01-12 | 22:12:23
Current mode: hatar engelska och dåliga upplägg och engelskauppsatsen och winner-takes-all-systemet. Ingen kan svara på mina frågor om det, inte ens amerikaner, säkert inte ens Obama själv 

I LOVE SWEATSHIRT SEASON. AM I WEARING A BRA? WHO KNOWS. AM I WEARING WHAT I WORE TO BE UNDERNEATH IT? MAYBE.

2015-01-07 | 01:42:00

Sånna här pojkvänner alltså♥
Eller a, jag har bara en men a..

YOU SAY I'M WEARING TOO MUCH BLACK BUT ALL I HEAR IS I LOOK GREAT

2015-01-05 | 01:48:00
Över en hel månad har gått som jag inte har bloggat på så Valeria bestämde att det var dags för mig att göra det. Lite från december..Jag, Dennis och Sofie har myst för vi är mysisar. Ovan i Dennis (pappas) nya bil som Dennis och Sofie fällde bak stolarna helt i så att hela bilen blev ungefär som en enda stor madrass. 
With December comes christmas eve! Massvis med god mat, julklappar och kvalitetstid med familj och släktingar som det annars gärna blir så ont om. Så mysigt!
Sånna här kvällar mitt i veckan pga lov och då kan man ha filmkvällar och sleepovers när som helst och det är så bra. 
Oscars presenter till mig som var väldigt omsorgsfullt inslagna. Hörde på omvägar att han kollat på tutorials för att kunna knyta snörena på avancerade sätt, så söt!
Haft sånna här kvällar med hemkomna och saknade där vi såg på förra årets kabarét, krossade glas, spelade spel och åt 4 paket Tofiffee.
Och ett knippe nyårsafton. Hemma hos Emilfen med hur mycket mat som helst och med fina personer. Vid tolvslaget gick vi ut och skålade och pussades och tittade på fyrverkerier och det hela kändes rätt så bra. 
1:a januari- ungefär såhär såg hela dagen ut. Pizza och film och myskläder och täcken och bästisar.
Mamma och pappa åkte till Kanarieöarna i en vecka. Will say no more.
Och till sist- en silhuettbild på mig under en väldigt dålig hårdag. Yay att man ser ut såhär emellanåt. Really, love it. OR DO I??

Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer.
 

RSS 2.0