DEAR EVERYONE

2012-05-30 | 01:44:42
Idag hade vi slutprov i Kemi 1. Hade sån galen ångest hela gårdagen inför det och var så drastisk att jag gick till syon och bad om ett natur-samhäll papper. Efter många tårar och tankar blev jag räddad av Valle som hjälpte mig. Note to self: börja repetera tidigare nästa gång!!!
Såhär i efterhand kan jag iallafall glädjas åt att det gick bättre än jag trodde, och att det, efter 1.5 timmar på skype med Jakob och med Lera som hjälpresurs, kanske går bra på slutlabortationen imorgon.
Idag sprang jag fyra varv runt skolspåret på 45 min och insåg att man måste vara elitidrottare för att kunna bli läkare. Lackar ur på sån crazy shiiiiiiit.
Idag fyllde Leras mamma år och vi bjöds på födelsedagsmiddag. Gjorde att dagen hamnade på plus+

RUBRIK JAOO

2012-05-27 | 23:57:38
Inser precis hur jobbigt det är att skriva på datorn med nymålade naglar. Whatevah.
Hänt sen sist? Hm.. Har haft slutprov i matte 2c som nog gick ganska bajs, levt livet i 30 graders värme, sett på semifinalen till ESC, badat och matat fåglar med friendsisar från klassen, repat med kören, sjungit på tre konfirmationer, sett ESC med klassen och sett Loreen vinna, pluggat alldeles för lite kemi, och ätit way för många tofifees och jordgubbar.
Oh, that's right, har gjort en upplysningskampanj om källkritik som nog får bli länkad till här. Designen har Klarisen hjälpt mig med.
Valle och Sarre pluggar.

Nu: homeworktime -  love matte ♥♥♥

I BELIEVE IN KARMA, WHAT YOU GIVE IS WHAT YOU GET RETURN

2012-05-23 | 00:30:01
Om man tänker på hur stor rymden är och hur små vi är i jämförelse med den, blir det nästan genast väldigt komiskt hur stor grej vi gör av allt.
Nu försöker jag mest övertyga mig själv om att jag kan det vi har NP i matte på imorgon, hålla mig ovanför vattenytan och kämpa de få veckor som är kvar på ettan, komma över så mycket sömn jag kan i mitt nyinköpta duntäcke och att roa mig så gott det går. You should do the same.  Försöka göra det bästa av allt nu när en slutdestination är så nära.

DREAM AWAY TO THE LAND OF IMPOSSIBILITIES

2012-05-21 | 22:34:44
Imorse bakade och åt jag och Valle scones till frukost. Sedan kom vi försent tillsammans♥
Jag kan också tala om att nalb har varit ute på en 6 km lång skogsvandring idag - skogsmulle 2. Det hela slutade med vattenkrig och ca fem stycken genomblöta förstaringare.
Har även insett att det ger lite extra kvalitée i livet att ha en kör ibland. Idag sjöng dom så fint att jag nästan började gråta. Det gjorde jag inte. Istället pallrade jag mig till gymmet där jag och V körde dubbelpass som såsmåningom blev cheesecake och matteplugg.
En vän till mig skrev att han hade träffat en gammal kvinna idag som hade gett honom rådet att njuta av livet och att våga följa sina drömmar, för livet är kortare än man tror. Det känns som att det kan ligga en del uppriktighet och sanning i den quoten.
Nån gång ska jag göra allt det som så många sagt att jag inte kan göra, allt jag vill göra eller någonsin velat.
These posts are obviously turning into novels.
Frukost med Kingen och Philleboi.

110 TABS OPEN - NOT SURE WHICH ONE THE SOUND IS COMING FROM

2012-05-21 | 01:00:16
Är inne i en långledighet, as many of you säkert redan vet. Bra med kristi himmelfärd I must say. Förraförra året trodde jag att det hette Krister Himmelsvärd.
I onsdags gjorde vi menthol och bananester på kemin. Jag råkade hälla svavelsyra på Valerias rosa tröja. Ewa sa att vi var knäppa. Då svarade Lera "hehe, nämen tack, tack desamma", och log stort. Sedan insåg vi båda att det nog inte var en komplimang.
Den här satt jag och Rosa och kollade på i flera minuter medan vi försökte lista ut vad det var för något på skype. Hypnotiserade, förundrade och fascinerade.
Igår natt var vi^ ute med alla skydd och reflexvästar vi kunde hitta och åkte longboard i backar till halv tre på natten. Det tänker vi göra så många sommarlovskvällar och nätter vi bara kommer över.
Idag har jag tränat, klippt gräs, svettats, ätit, haft kör, glasspromenerat med Valle, fått en rundtur i Davids hus via facebook videochatten och inte pluggat någonting alls. Har nationellt prov i matte på onsdag, så det sistnämnda kommer jag nog få äta upp. Though, I very much like eating. Nu ska jag skriva ner saker jag inte vill glömma.

COOL STORY MUM. DON'T TELL IT AGAIN.

2012-05-17 | 23:20:34
Såhär brukar vi dansa. This is how we dance. Låter bättre på engelska. Sounds more coolish in english.

IS IT ILLEGAL TO MARRY 5 SEXY BOYS?

2012-05-16 | 00:33:06
Har sett alldeles för många avsnitt av New Girl, pluggat lite fysik, hållt iordning på mitt rum, använt min soffa för 6e gången and been driving on the Lerum roads sen vi hördes sist. Imorgon har vi nationellt prov i engelska, så nu ska jag sova. Jaoo.

LIKE A BOOK OF INSTRUCTIONS OR SOMETHING

2012-05-15 | 19:31:29
Igår somnade jag vid sju och vaknade vid samma tid imorse. Vet inte vad jag tycker om det, men det spelar nog ingen större roll. Idag hade jag på mig en ny silvergrå tröja och insåg att min pianolärare nog faktiskt är väldigt bra.
I lördags tog jag och Valle kort och åt mumsmums. Det är min nya last i livet. Mumsmums alltså. Tastes like heaven. 

"TRUST ME, PEOPLE WON'T NOTICE THAT YOU BOTH FIT ON THAT PLANK"

2012-05-10 | 23:47:29
Två nationella i franska, ett startat projektarbete, en omgång regnfotboll och en Dirty Dancing senare befinner jag mig där jag befann mig i förra inlägget. Bed sweet bed.
Tror aldrig att jag har sett hela Dirty Dancing förut. Är nog kär i allt man kan vara kär i i filmen, not least the dancing.
Man borde skriva ner minnesvärda saker. Fast om det är tillräckligt viktigt för att kommas ihåg kommer man väl ihåg det av sig själv, I guess. Förutom om det är skolrelaterat. Då kommer man aldrig ihåg det.

EITHER YOU LOVE BACON OR YOU'RE WRONG

2012-05-10 | 01:37:09
Jag har nationellt prov i franska imorgon och borde sova nu.

I BEG YOUR PARDON, I NEVER PROMISED YOU A ROSEGARDEN

2012-05-06 | 20:18:41
Har fått tillbaka halvroliga resultat i fysiken, haft NP i engelska, handlat två kilo godis, haft körläger med min kör, målat mustasch på barn mitt i natten, sjungit, åkt till stan och köpt en silvrig T-shirt, sett en söt kille på stan, sett Älska Mig Igen på bio med Valle, Sabina och Karro, sett på film hos Johan med roliga people, skrattat alldeles för högt åt mina egna skämt, skrattat högt åt andras skämt, ätit kanelbullar, städat mitt rum, gungat i kylan med Frida, lyssnat på hög musik och tränat way to hårt. Har typ träningsvärk i trampdynorna.
Några skrapsårsliknande sår har dykt upp i mitt ansikte. Mamma kallar mig numera för parmesanosten och rivgärnat. :(

I WANT TO REPLACE THIS TITLE

2012-05-01 | 01:20:15
Idag har jag fyllt 17 år och det har jag gjort bra. Eller ja, dagen har varit bra. Familjen och friendsen är bra♥
Avslutade kvällen med Valle på skype. Valle talade om för mig att hennes mobil var ganska konstig. Då svarade jag att den kanske bara imiterade henne. Sedan skrattade jag högt. Och sa att jag skojade och frågade om jag fick blogga om det. Det fick jag.
Nu ska jag ta bort alla mina vänner från facebook som inte grattade mig. Fast nä, hahah.
.. eller?

RSS 2.0