SO PRETTY SO SMART, SUCH A WASTE OF A YOUNG HEART

2012-08-29 | 23:56:57
Lite om att skrolla tillbaka i spellistan och upptäcka hur fina låtar som väntar där, om att plugga och inte faktiskt inte tycka att det är så dumt, om att hoppa tillbaka i arkivet och inse hur annorlunda allt blev och lite om lägga sig tidigare än vad man har gjort på hela året.
 

NOT EVEN BULLETS CAN STOP ME NOW

2012-08-29 | 00:50:00
Sitting on ma bed avec nytvättat hår and a light mood. Idag förstod jag nästan allt på matten, dansade jazz efter skolan, pluggade i två timmar och är ganska stolt över allt. Imorgon blir ännu en utmaning. That's right. Idag lärde jag mig g i F-klav också. Lame or not - det är jag också stolt över. 
 

I RUN WITH THE SPEED OF LIGHT

2012-08-28 | 00:05:00
Idag har jag vaarit i skolan och haft meltdown, hämtat mig och slutat på plus. Jag har varit på terminens första pianolektion och beslutat mig för att lära mig att läsa noter flytande, all different types of them. Har tänkt för mycket och för lite på samma gång, pluggat matte, lyssnat på Molly, sett på True Blood (som förövrigt har blivit gal1 bra igen) och promenerat till matteläraren Valle. 
Brb, ska sova i nio timmar. 
 

MA CHAIN HITS MY CHEST WHEN I'M BANGING OM THE DASHBOARD

2012-08-27 | 00:44:00
Tjänis
Idag har jag dansat locking och MTV fusion och det har jag gjort okej. Har också ätit mat med Valle. Det har jag däremot gjort bra.
 

#7 HAVING A PERFECT HAIRDAY

2012-08-26 | 00:27:00
I torsdags kväll drog klassen iväg på Skogsmulle 2.0 i en stuga strax utanför Tollered. Vi dansade, tog kort, pratade drack vattenoboy (som inte smakade så mycket mer än just vatten, haha) och spelade kort med mysläraren Ewis hela kvällen. 
I fredags paddlade vi fram och tillbaka i sjön som låg precis vid stugan, lagade pastasallad, solade hade gräs och äppelkrig och skrattade (med kärlek) åt Josef och Ludvig vars kanot välte. 
 
Idag har jag varit så förkyld att jag inte har känt smaken av allt sjukgodis och fått och ätit.
Valé hoppade förbi med en sjuköverraskning. Ben&Jerry och färska hallon. She knows me damn well, min kära vän♥ 

WHERE DID YOU GET THAT BODY FROM?- I GOT IT FROM MA MAMA

2012-08-22 | 23:45:54
Igår och idag har jag dragit på mig vad man kan kalla en fet träningsvärk i rumpa och lår genom att dansa street, commercial/MTW fusion, jazz, zumba och dancehall. We lalalike it, come on. Dunk dunk dunk dunk.
Idag hade vi en first lesson i biologi med en ny lärare. We lalalike him, also.

I DON'T NEED NO WATER, I DON'T NEED NO WA-TE-E-R

2012-08-20 | 23:57:08
Idag var det skola för första gången på drygt två månader. Det är med lättnad jag kan säga att jag tyckte det var kul där idag. Idag gick det runt små söta ettor i korridorerna (äntligen är det vår tur att få säga så<3). Efter skolstarten firade vi den på samma sätt som vi firade avslutningen - med sushi på Mikado. Sen hoppade jag, Valle och Rosa hemåt för nya äventyr, när vi plötsligt fick syn på vår gamla Torpskola. Dit gick vi på en liten nostalgitur och "Åååååh"ade, "Aaaaah"ade och "AAAAAwww, kommer ni ihåg?"ade vi ett tag och pratade med gamla lärare. 
Sen gick vi på tre danspass i stan. Balett, salsa och dancehall. Dancehall äe naaajs. 
 
Idag invigde jag förresten mina nya mjukisbyxor. I love them.

byter rubruk sen jaoooo

2012-08-19 | 02:16:43
Hej jag har en blogg.
Igår fyllde Lisa 20 år. Hon är verkligen världens bästa.
 

IF BREAKUPS DIDN'T EXIST, THE MUSIC INDUSTRY WOULD GO BANKRUPT.

2012-08-17 | 01:53:00
Ciaobaaahyeaaahhhhh
Städningen av rummet har tyvärr stannat av, och likaså pluggandet. Det har ersatts av långa sovmorgnar, shopping, ma sweethearts Valeria och Sara, tacos, klippning, träning och dans med hela avenyn till Timbuktu och Den svenska björnstammen. 
Synd att skolan snart bajsar.
Ma babe.

kl

2012-08-15 | 14:15:21
sld

YOU'RE THE TYPE OF GUY I'D MAKE A SANDWICH FOR

2012-08-14 | 00:29:28
Babes, it's F5 time.
 

A SUPERAWESOME BOSS WHO WEARS PINK AND GLITTER

2012-08-12 | 01:53:04
Tittade tillbaka i arkivet och insåg att jag saknar inlägg innehållande bilder som denna. Welcome back halvdåliga webbcambilder, welcome back. 
Idag har jag börjat storstäda mitt rum för första gången på tre-fyra månader, tränat och pluggat fysik. Med andra ord har jag alltså varit en riktig rackabajsare. Eller ja, jag har fått en del gjort. 

SOMETIMES WHEN I CLOSE MY EYES I CAN'T SEE

2012-08-08 | 02:51:34
I lördags hade vi kräftskiva, 50-årskalas, guldbröllopsfirande och släktträff. Allt i ett. Där bjöds det på kräftor, mat , trevligt sällskap, sång, dans och amerikansk fotboll långt in på natten. I söndags jobbade jag sista dagen för iår hos Polkagrisbagarn. Med mig hem fick jag min lön och en bonus på så många polkagrisar jag orkade bära med mig hem.I måndags tog jag och farmor på oss regnkläder och gav oss iväg till Upp-Gränna. Där plockade vi 4 kg amerikanska blåbär. Sedan tog jag bussen hem till Göteborg där jag möttes av en mamma, en pappa, en mormor, en övningskörsskylt och fick äran att köra hem oss.
Idag fick jag och Valle skjuts till gymmet av hennes morfar. Därefter tränade vi och träffade på Klara flera gånger. Jag provade Valles skor och vi tog kort och skrattade som galningar åt hur oproportionerliga de såg ut på mig. 
Vi hittade en Rosa och en ifrån Grekland nyhemkommen Frida, lagade kycklingwook, såg på film och åt blåbär och polkagrisar. På bilden ser vi en Frida, som där inte ser så mycket galnare ut är vad hon är (♥).  
Jag och Valeria avslutade dagen med te, glass och ännu mera blåbär. Sedan fick jag magknip och kunde konstatera att man inte bör leva på nästan enbart blåbär och polkagrisar.
 
 
 
 
 

JUAN DIRECTION - "WHAT MAKES YOU BURRITO"

2012-08-01 | 13:47:38
Jag hade skrivit ett långt fint utkast här för ett par dagar sedan om vad jag har haft för mig för, ja ett par dagar sedan. Datorn bajsade och likaså gjorde utkastet. Nä, men something like that.
Re-doing it with pictures.
I've been in centrum och ätit glass med cheyorna. Calippo cola, our favourite. 
Jag har tränat och cyklat till Sara i Greylive och tillbaka och därmed skaffat en brutal träningsvärk (som alltför länge sedan tynade bort).
Jag har haft småkusinerna på besök och gjort allt vad det innebär.
Jag har åkt till Gränna för två veckors sommarjobb i en polkagrisaffären. 
Jag har slutit avtal med farfar och börjat plugga. En timma fysik om dagen är bra för magen. 
Har druckit te med min fina farmor nästan varje kväll. Blackcurrant and we're home. 
Taget från my minicrib hos farmor och farfar. Här sover jag bra.
Här om dagen körde den här bilen förbi utanför butiken. Den var fin.
Jag hade en bra hårdag. Försökte fånga det på bild vilket verkar ha gått sådär. 
Jag blev lite kär i de här^ två. Den ena kostade 750 kr och den andra gick ut butiken. Nu är de båda historia. 
Jag har haft Valeria på besök. Hon e snigg. 
Vi gjorde Gränna, åkte longboard och plockade hallon, såg snygga ut i vägdiken, såg på My Super Psycho Sweet Sixteen och en annan film(<3) och var som bara vi är ibland.
Jag har varit ute och sprungit för första gången på jag-vet-inte-hur-många veckor. Avslutade med stretching vid sjön och ett dopp i den likaså. Nu lever man alltså, tänkte jag. 
 
 

RSS 2.0