SLEEPING IS FOR THE WEAK

2013-09-27 | 07:04:00
Har varit på bortamatch och hejjat på footballgamet på Sprague med Brett och Cassie, ätit på McDonalds for the first time here in the states, träffat Masha, vaknat för sent, missat skolbussen, gått heeeeela vägen till skolan, varit på musikalrehersals, tagit kvällspromenader (och fått träningsvärk av det<///3, I get the hint body), ätit sockerdränkt skollunch, träffat Robins vattenpololag, pratat hemlisar med dom där hemma, sett på skräckisar och lyssnat på Big Big World en miljon gånger. 
 
Ibland är man trött och ibland är man pigg och bland är man glad och ibland är man ledsen, ibland längtar man efter sina nära och kära, bland glömmer man bort det och ibland är man snygg och ibland är man ful men oftast är man ganska snygg. 

QUOTE FROM MAN STABBED "WHAT ARE YOU GONNA DO, STAB ME?"

2013-09-19 | 07:44:00
Helloooooooo! Long time no see again. Lite bilder från de senaste jag-vet-inte-hur-många-dagar.
Har gjort mig av med de Vitryska glitternaglarna och ersatt dom med dessa. När jag är varm är de nästintill vita och när jag är kall är de mörkrosa. Ibland blir de dipdye:iga och då är de som häftigast. 

Har provat både ett step och power pass på YMCA i downtown. Nu har jag träningsvärk i armar och ben och rygg och ibland är det lite svårt att röra på sig på grund av det men det känns ganska bra ändå. Snart ska jag prova Courthouse's classes. Det är lite dyrare och lite snobbigt men ganska många minuter närmare. 
Obligatoriska benbilder. 
Igår var jag och Aira (som är från Japan, waaah) i Salem center och jag blev ganska kär i den här affären. Heaven on earth. Eller underwear heaven on earth anyway. 
Aira utanför Subway med en dricka som nog var väldigt god. 
Månen var alldeles otroligt fin hela bilturen hem igår men så snart jag kom hem och skulle ta kort på den gick den i moln <///3 Typical.  
Nyfyndad tröja och ett städat rum i bakgrunden. Och en snyggpose. De börjar också bli obligatoriska. 
Och här var visst en till. Woops. 
 
Annars så är jag i skolan, har musikalrehersals lite då och då, har gått på ett high school football game, fällt lite tårar, saknat lite näris och kär(r)isar (<--hihi Valle), besökt en october fest (som ungefär är som en marknad med tyskt tema, hehe), bokat homecoming, uppgraderat till advanced teatre och nu har jag en himla massa engelska att läsa. Märker att jag borde skriva mer dagbok för gaash, vad lätt jag glömmer vad jag gör av alla dagar här! Påtal om engelskan förresten så är det rätt roliga skillnader på bedömningen här jämfört med svenskahurserna i Sverige. Lämnade in en uppgift för ett par dagar sedan som jag fick tillbaka utan någon respons alls på. När jag bad om respons kollade Mr. Smart (eller Mr. Not So Smart som några elever brukar kalla honom) frågande på mig och jag fick nästan dra ord ur honom. Det var först när jag frågade rakt ut om det var bra skrivet eller inte som han svarade att "ja, dina kommentarer var långa", och det var ungefär det han sa. Quanity, not quality, som alla alltid säger i Sverige♥

COCO MADE ME DO IT

2013-09-09 | 08:58:12
Tjäna bloggisen. I fredags och lördags fick jag min första dos hemlängtan och det var ganska jobbigt. Tänkte lite tankar, fällde några tårar, pratade med familjen, fick goda råd av Karro och aktiverade mig (vilket ska vara bra att göra om man blir homesick) genom att gå på ytterligare ett football game med Kelly och Todd. Blev av med lite hemlängtan för den här gången, men den lär säkert komma tillbaka lite då och då, det känns naturligt. Blir så glad och stolt över att jag har så bra och fina människor i mitt liv som alltid har något att säga som gör att allt känns lite bättre. 
 
Idag åkte jag och Kelly iväg till ett outletmall igen och köpte klänningar, converse, shorts, nyckelringar, popcorn och åt frozen youghurt. Senare kom en kvinna från EF hit som hade med sig två utbytesstudenter, Michaela och Soraya. Det kändes skönt att träffa dom och få prata av mig lite med några som är med om liknande saker som jag just nu. Och att få prata lite svenska mitt bland alla amerikaner.  
 
That's right, idag bokade vi flygbiljetter åt mig till Chicago över thanksgiving! Fun fun fun fun, looking forward to the weekend. 
Just det, man kan tydligen köpa is i affären här också. 3.18 kg. För 1.69 dollar. Om man nu skulle vilja göra det. 

MANGEZ LA GLACE ET COUREZ TOUT ME

2013-09-04 | 06:07:47
16.15, senior sunrise, frukost på Ike Box, skypeskypeskype, half baked och svenska idol. ♥
Imorgon börjar skolan och det är kul och lite läskigt och jag försöker att inte ha några förväntningar på hur det kommer vara men det har jag nog lite ändå även om jag försöker att inte ha det och lite på det här sättet snurrar mina tankar. 

OUT OF HEADLINES

2013-09-03 | 10:09:00
I lördags var jag, K och T och deras vänner iväg på football game i Corvallis. Där bjöds vi på mat, pepsiprodukter och bekväma platser i Pepsi's suite. Me likie. 
Nästan alla hejade på Beavers och hade orange på sig. Blev förvånad över hur lite spelande det var under en match, under en 3 timmar lång match spelade de bara en, och positivt överraskad över cheerleadersen som var hur grymma som helst.
På vägen hem stannade vi hos Kelly och Todds kompisar som har två lamor och två fainting goats. Fainting goatsen svimmar så fort de blir rädda, inte jättesmart kanske, men hur gulligt som helst. Laman i bakgrunden på bilden stod precis sådär under hela tiden vi matade getterna. Så random. 
Idag åkte jag, Kelly och Brecca till ett outletmall i närheten.  
Där fanns hur fina och grejer som helst och jag har en ganska stark känsla av att jag kommer återvända dit väldigt snart igen. Wanna buy it aaaaaaaaallllll!
Kelly köpte cheddar och karamelliserade popcorn. De sistnämnda ser kanske mindre goda ut i vissas ögon, but thiz, my friends, was good stuff. 
I det här huset spelar man spel ganska ofta. Den senaste trenden är Phase10 som tar flera timmar att spela.
Slutligen en bild på Frida och Assars svans som det skypades med för några minuter sedan. Hon är rolig den cheyeeeeen. 

RSS 2.0