I'M JUST SAYIN', YOU COULD DO BETTER

2013-02-25 | 01:04:18
Idag klev jag upp tidigt, tränade, handlade, lagade köttfärsås, duschade och läste och sen tog effektiviteten slut och jag somnade. Imorgon har jag geografiprov och har ännu inte läst alla sidor vi har prov på men är ganska säker på att det nog löser sig på ett eller annat sätt. 
 
Annars ser jag på melodifestivalen på lördagskvällar, dansar på onsdagskvällar, krejsar alltid med min vän, ser på serier när det behagar, googlar high schools sent på natten, funderar innan jag somnar och saknar min syster mest när vi precis lagt på.  
 
 

LATERS BABY

2013-02-22 | 00:43:00
Från 0 till 3 inlägg på en vecka. What's the matter with you Sara? Are you krejsy? Have you gone mad? Yes, yes I have. I most surtainly have. 

DOING SOMETHING WIERD AND THINKING "*THIS* IS WHY I DON'T HAVE A BOYFRIEND"

2013-02-20 | 22:37:00
Sömn, mat, läsning, ångest, plugg och jättelite roligt. Mitt liv just nu. Luv you life <3
 

"HITTAR DET INTE MEN MAN KAN GOOGLA PÅ GOOGLE"

2013-02-17 | 17:04:39
The Perks of Being a Wallflower är bra och det var en helg för ett tag sen också.
Nu har vi haft lov i över en vecka och det har varit härligt och roligt och riktigt välbehövligt. Jag har lyssnat på Alicia Keys nästan varje dag, haft heldagsserietittning, sett på melodifestivalen flera gånger, gått på tjejbrunch hos Klarre, gått på Chess (åh vad jag gillar den musikalen alltså!) med Valeria, gått på stan med samma tjej och våra mammor och fikat och sett på Les Misérables (och blivit så galet impad av Anne Hathaway som stod för den finaste scenen i filmen), gått hem sent på kvällen eller tidigt på morgonen, sett på sk
räckfilm som inte var läskig, tränat på gym och inte så mycket mer men haft heldagar på stan där jag har införskaffat nya leggings och dansskor-ischiga saker. 
På alla hjärtans dag träffades vi en fin liten skara i kyrkan, uppklädda dagen till ära och lagade pastarätter, chokladmousse och maränger, åt chokladbitar ur ask, var omringade av levande ljus, sjöng musikalduetter och såg på Valentines Day. 
Nästa vecka har jag två prov och en 500-sidorsbok som ska vara utläst och jag inser att jag borde ha börjat tidigare med pluggandet. Don't care. Almost. 
 

RSS 2.0