KJNÖLA-SMFDV Ö M.DNMF.D-L FV

2012-09-29 | 00:59:16
Har kört plugghäng med Lera, Jakob, Jontis och Emil, pluggat biologi, pluggat biologi, pluggat biologi, inte sovit mer än två av de senaste 40 timmarna, men trots det är allt inte så dumt även fast det är det. Nu ska jag sova och det ska jag göra bättre än på länge.

RING ALDRIG PARTILLO

2012-09-27 | 01:34:00
Idag hade vi studiedag och jag, Valle, Jakob och Jontis körde på hardcore pluggdag. Begav oss till skolan vanlig tid och kopplade elscheman. Sedan spenderade vi resten av dagen framför varsin dator med kladdkaka, cappuccino och inte så mycket mer och skrev på våra biologirapporter. Kan stolt säga att en del blev gjort, samtidigt som jag hellre hade sagt att rapporterna blev klara. Det blev dom inte. Men det gör inte så mycket, för vi har nästan hela imorgon och natten till fredag på oss att skriva. Och alla är snygga och det är ganska fint. 
"Nej, jag tänker ha svart på sig"

POP THAT PRETTY QUESTION

2012-09-25 | 23:55:07
Dansen började halv 5. Franskan slutade halv 4. Now, Imma brag. 5 över halv vid skåpen, cannot find ma keys. Danceclothes in the locker. Need keys. Accuses people of taking them. 45, calling Valeria, cancelling on dance. Crying on the inside. 46, goes to Granen, look for keys. Find keys. 48. Run to the Ek, get ma stuff, 50, run to bike, bike to the station, park bike, lock it. It välts. People look accusingly at me. I don't care. Run down the stairs, up the stairs, jump into the train. 52, doors close and the train rulls away. 
The story of today.
Sedan dansade jag och Lera till uprising med muse och connectade med de andra dansbarnen. Och pluggade biologi. 
Imorgon är det studiodag och jag ska, tro det eller ej, studera. Asmycket. 

"VI VILL ALLTID HA ALLA, MEN NÄR DET VÄL GÄLLER VILL VI HA INGEN"

2012-09-25 | 00:13:00
Har haft hate i kroppen, pluggat dagens plugg, försökt säga hej, rullat genom staden med Valle, sett på film och ätit godis. Imorgon vankas det mattetävling, en nästan outhärdigt lång franska lektion och jazzdans som kompenserar direkt. Dä blir som najs.

TRAIN HARD, WIN EASY

2012-09-23 | 23:36:04
Hej tjena. It's been a while, crocodile. Something.
I fredags var jag och kollade på den nya konstallationen av Remember Ally. Dom var bra, och kvällen likaså. Var också på födelsedagsfirande för Hanna och Hanna med ett fint gäng tjejer. Har även pluggat, dansat, börjat med coaching med mamma och lagt upp ett pluggschema för hela nästa vecka. Och imorgon är det cabaré start. Might be fun yes. Och Kapten Röd är bra. Och ganska snygg.
Alldeles nyss kom en kinesisk tjej hit och ska bo här ett par nätter. Pappa fick en ipad av henne och det är han glad över. Very snelt. Gangnam style. Aaah vad jag vill veta vad det betyder. 
Whoop, whoop, whoop, whoop, whoopa gangnam style. 
 

HAN SA DET MÅSTE VA ETT BROTT MOT NÅGON PARAGRAF

2012-09-17 | 00:31:00
Har städat rummet, sovit till halv två, träffat en Sara, gjort bort mig på nya höjder, övningskört, dansat, lyssnat på Kapten Röd säkert 100 gånger, ångestat, försökt plugga på ett engelska tal, craving-bakat och photofiltrat Valle. 
Imorgon har vi pedagogisk förmiddag och jag ska gå upp tidigt och ta vara på morgonen. 

TAKE THE MOMENT AND MAKE IT PERFECT

2012-09-15 | 00:50:00
Lyckan som uppstår när man precis har sett Kapten Röd, skrivit klart och skickat in samhällskunskapsarbetet och inser att man inte har sett det senaste avsnittet av Awkward än ♥
 

THEY TOLD ME I WAS FAT, BUT I SAID NO

2012-09-13 | 18:12:31
Jag har ett samhällskunskapsarbete att skriva klart, ett engelska förhör att plugga på, är trött som bajs och vill nästan ha sommarlov igen. Klageliklag. Och bajs. 

AND YOU SIR, YOU ARE VERY ATTRACTIVE.

2012-09-13 | 00:06:45
Ringde snällaste morbrodern som läxhjälpade i 1.5 timma, åt piggelin, somnade relativt tidigt, vaknade relativt tidigt och drack jag varm oboy, åt youghurt (som i och för sig var äcklig) och lyssnade på musik. Sämre could it have been. 
Igår sov jag hos Valle för att komma i tid till havsutflykten idag. För idag åkte natur tvåorna på havsexkursion till havet. Havs-ex-kursion. Vi artbestämde blommor, fiskar, kräftdjur och maneter, åt mat, plumsaded omkring i havet i stöveldresser, hade bärkrig och avslutade utflykten med kanske ett av de najsaste ställena i Sverige. Försökte fånga det sistnämnda på bild, men bilderna och rörelserna fastnade verkligen inte. Alla annat fastnade mer än gärna, på flera kort. Typiskt. 
 
Idag kom kängorna jag beställde i helgen äntligen till lilla Lerum och jag är ganska glad över det. Happiness in a box, så att säga.HEEEEEEEEEEEEEY, SEXY LADY

2012-09-09 | 13:30:49
Tjenare jao
Hittils har helgen bjudit på garderobsutrensning och klädbyte, kvalitétstid, pizza, godis, kyrkis, piano, gangnam style, asgarv, Lilja 4-ever, galen dans och en stor frukost. Nu väntar ett samhällskunskapsarbete om hemlöshet som faktiskt inte känns alltför tungt, två danslektioner, en städning av rummet och lite hangout med fysik- och matteboken. 

DO STUPID SHIT

2012-09-08 | 00:24:00
Idag är en sån där dag då allt känns lite extra fint. Lyssnar på Robyns Call your girlfriend och Kapten röd och fäller nästan tårar för att de är så bra.  
Idag hade vi svenska redovisning i skolan om saker som har förändrat världen, jag och Valeria åt sushi, såg söta killar, tog kort och jag somnade klockan sju. "nej, det är inte så jobbigt att gå natur". Nejdå. Visst nämnde jag att jag somnar klockan 7 en fredagskväll? Sedan vaknade jag igen, som tur var, och åt chips och jordgubbar med Lisa och pappa(som kastade godis på oss emellanåt och själv skrattade ganska gott åt detta) medan vi såg på 50/50. Vääääääääligt finaste film.Och Blondinbella och Odd har förlovat sig. 
Japp, idag är en sån där dag då allt känns lite extra fint. 
 

"HÄR, JAG VILL INTE BLI TJOCK SJÄLV"

2012-09-05 | 00:27:00
I förrgår lagade pappa mat efter recept (equals ätbar mat) för kanske första gången i sitt liv och det gjorde han bra. 
I helgen fick jag inte fått gjort så mycket mer än tre mattetal och en triangelsats. Skolväg alltså. Annars var jag i stan med Lisa och mamma och provade fina tröjor, åt tacos och köpte skor. Såg också på världens hemskaste film, Bullhead (don't try steroids kids), dansade, stal min egna cykel, körde bil och ångestade. 
 
Igår fyllde Jakob år, så jag och Valeria gick upp tidigt och bakade en potatistårtemuffins till honom. Han blev glad och vi blev glada över att han blev det. Som grädde på moset (waha vad kul det var i det här sammanhanget ♥) fick alla tvåor på skolan gå på en gratiskonsert igår. Med Kapten Röd. Som visade sig vara fetnays. 
 
Imorgon ska vi ha träd och örtquiz på biologin. Livear lite on the edge eftersom att det är två örter vars namn min hjärna vägrar att ta in, men det känns ändå helt okej. 
 
Idag bestämde jag, Johan och Josef att vi ska plugga en timma fysik varje dag efter skolan framöver. Och idag var jag och Valle och dansade, stod på oss mot galna skoförsäljare, lämnade tillbaka skor, köpte skor och fann shoes made of heaven (not an expression, but it should be (in this case it means that the shoes were really nice)). 
 
Nu ska jag sova och det ska jag göra bra. 
Igår gjorde jag detta collaget till Frida, som inte såg likheten mellan ananas och kärrtistel. Nu gör hon det.

RSS 2.0