NIKE. JUST DO IT. EVEN WHEN YOU SUCK AT IT.

2014-05-27 | 09:27:00
Funny photo session today with Gee and silly Shadow. Shadow is like the perfect cat who allways allows you to carry and cuddle you. Spent half of the day sleeping and the other half with Gia, Anna and Andrew at Woodburn (forgot my wallet tho </3) and at Red Robin (yum). Got locked out when I was going home but was rescued by G, and that's kinda what happened today. One single pringle week until la famille suedoise comes here and aaaaaa I can't wait♥♥♥♥♥♥
 

💕

2014-05-19 | 11:34:34
En såndär liten stund då man inser hur mycket man också kommer sakna. 

MARY HAD A LITTLE LAMB, WHOS FLEECE WAS WHITE AS SNOW. IT WENT OUT TO A CLUB ONE NIGHT, AND DROPPED IT HELLA LOW.

2014-05-18 | 09:09:17


Åh, idag var så bra så bra så bra! Jag, Kelly och Todd åkte på spontanutflykt till Lincoln City och var där mest hela dagen. Vi promenerade på stranden, tog bilder, studerade klippor (geologiprep<33 orrr nahh? or yes), flög en kite (supersimpel men gash vad kul!), åt på Macadangdang's och snubblade in på en outlet. Sedan träffade jag
Gih och Anna på gymmet där de träffade ryssar (han trodde dock att jag sa att jag gillade choklad när jag sa att jag var hungrig på ryska, så frågan är hur rysk han egentligen var.. Vad tros Leris?) och jag invigde mina nya träningskläder. 

Fick idag även reda på att vi ska till idaho på ons through sön och det ska bli mys/kult. Och när vi kommer hem är det bara en endaste, ensammaste, liten pyttevecka tills släktisarna kommer hit! Wieeeee😋 

"JA, SÅ FIN"

2014-05-14 | 07:15:00
En dag för några dagar sedan med mig själv i Salem centret. Provade fin whatever-det-heter. Äger den tyvärr inte men det kan vi låtsas som. 
Konversation med Gia okänd dag. Vi tog oss i kragarna och provade idén om att kasta nödvändigheter över staketet mellan våra hus. 
Förutom en exploderad jello och lite svikande siktningar från min sida fungerade det jättebra. Captured on picture: Gia i rabatt. Att förtydliga är kanske att hon håller upp två fingrar, alltså inte ett. 
Har även sprungit till bussen mycket det senaste och inte missat den en enda gång sedan... senaste gången. Obs var länge sedan. Såg roligaste/gulligaste tweeten på länge.
Och jag, Anna och Gia gick ut och sprang igår och fann (envisas med att vilja skriva fönn men det är fel) supererbjudande på the Courthouse och är från och med då och 20 dagar framåt medlemmar där. Nu är vi alla tre jättetaggade på vårt nya, hälsosamma liv! Hittils går det såhär *se bild ovan*(bild från omklädningsrummet).

Nu kanske man kan tro att vi alltid sitter och äter i omklädningsrummet, men så är det inte! Vi ligger och solar vid poolen också. Nä men jo det har vi också gjort (idag var det 28* varmt♥ (jag och Anna kom på oss själva med att tänka att det minsann kändes som att vara utomlands, men det är vi ju ocksåååååååååååååååå. Tokigggttttttttttttt)). Fun fact med bilden: tjej dyker under "no diving allowed"-skylten. Okej. Aja det jag hur som helst ville säga var att vi förutom att äta och sola på gymmet även faktiskt tränar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
 
Annars så ses det på Mad Men, pratas med familjemedlemmar och friendisar, pratas med Sara (som än en gång påpekade(/kritiserade???) hur alla mina blogginlägg handlar helt om- eller vidrör mat (<3), äts på mexikanska places på kvällar och dricks ice tea. Kylee är tillbaka i skolan efter outdoor school, mcconnall är jättepetig, det är tre veckor tills mina svenskisar kommer hit och det här inlägget känns lite rörigt.

EAT EVERYTHING

2014-05-06 | 08:38:54
Här är tre bilder från idag. Superkultttt!!!!
Var hos Gia och pluggade (orrr naaah mer surfade väskor) förut och vi båda kände att det var snack time men pga okänd anledning fick vi aldrig vårt snack (utan bara ice tea)???? Uteblivandet av snacket gjorde tydligen henna jättehungrig. 
Tidigare snack när vi kom hem från respektive sporter. Sport Meal, orrrr nah? Bday cake som aldrig verkar ta slut (no complaints dock). 
Såhär såg den ut när den var hel- jättesöt (i dubbel bemärkelse (kul))!
Idyllhuset på vår gata som hade kunnat platsa på Wisteria Lane. 

Idag var bra så bra så bra så bra av halvt oidentifierbara anledningar. De som gick att identifiera var första tennisträningen på ett par veckor, det är ju så roligttttttt!, enkel matteläxa, rolig Andrew och Gia på lunchen och.. Hmmmm kommer inte på fler. Jo just det, fick mitt jobbschema för sommaren också och det var jättebra! Ehhh a."FOOD PARTNER"

2014-05-05 | 10:34:31
Har sovit halva helgen, varit med Bev och LeRoy och köpt en ny mobilladdare. I helgen. Blir alltså inte längre någon spänning gällande huruvida mitt alarm kommer eller inte kommer ringa under morgondagen pga laddar-glapp, men jag är helt okej med det. 

RSS 2.0