I'M NOT IGNORING YOUR SNAPCHATS, I'M JUST TOO UGLY TO RESPOND AT THE MOMENT

2014-03-23 | 00:52:26
Aaaaaaand the springbreak is here :)))
Day 1 & 2, var superförkyld och var mestadel av tiden i sängen med ett gäng romantiska komedier. Älskar grannarnas rosa Cherry Blossom tree man ser i fönstret!
Dag Fredag; IKEA- trip. Först ut köttbullar. Gott även om det hade varit mycket godare med potatis till istället för potatismos. Tips från nån som vet men a. 
Cassie var rolig och låtsades vara en bebis i en av vardagsrummen.
Mamma! Supersköna vad-man-nu-kallar-dom. Om det var sånna du tänkte på till rummet där nere tycker jag att du ska fortsätta på det spåret.
IKEA var roliga.
"Look! It's Ellen DeGeneres!", sa Gia. Ser likheten, helt klart.

Ikea var mycket roligt/food heaven. Dom hade sill och Marabou och Kardemummaskorpor och knäckebröd och ost och Delicatobollar och alltså omnom. Träffade även en person som ursprungligen var från Bromma som jobbade där och som kom ihåg lite svenska <3 Sen åkte vi till en Asiatisk stormarknad och hittade allt från bleaching facemasks (ouch?!) och sushi-ingredienser. Och fick nästan bensinstopp påvägen hem men fann bensinstation i sista sekund.

Nu ska jag skaffa Netflix-trialen och äta. Springbreak! 😋

AINT NOBODY GOT TIME

2014-03-19 | 07:23:39
Helloooooww! 
Idag har jag varit hemma och varit sjuk pga för mycket vistelse i blåst. Igår hade vi pre-season game mot Forest Grove High utomhus och blåste nästan iväg allihopa under fem timmars tid. Förkyldningen är på bättringsvägen tror jag, men om inte annat så får vi springbreak om en dag= tid att friskna till. Förhoppningsvis ska vi hinna med Ikea-turer, shoppingturer, sleepovers, tennisträningar, LA och maaaaasssa massa sömn. 

Kan ju flika in lite bilder från det senaste också för framtida/nutida intressen.
Fick 98% = A på senaste matteprovet och vann godisutlottningen. Vår lärare är rätt cool/chill/soft faktiskt och lottar ut godis till alla som får A på proven. Motivation! Mattelektionerna här borta är väldigt roliga över huvudtaget, väldigt annorlunda från de andra klasserna överhuvudtaget. Alla är med och skrattar och aaaaah, går inte att beskriva men det är sån myskänsla bara!

Jag och Gia fann promdressaffär och kände oss fab i alldeles för dyra, fantastiska klänningar. Vi ville även prova brudklänningar där som såg otroliga ut men vågade ej pga dömande personal. 
Långa klänningar all over! Jättebra bild, verkligen, jag vet. Nä, men vi hade körkonsert för nån vecka sedan och kände oss faktiskt rätt fab i de här klänningarna. 

Såg dessa bananer i Fred Meyer o ba mm fresh visst. Okej såg nu att det står red bananas men de ser ändå ofräscha så det är fortfarande kul.

Kelly tog en trip till Idaho och lämnade mig och Todd kvar. Vi passade på att äta sushi och såg på en film som innehöll norsk text så jag fick vara tolk. Todd försökte även hjälpa mig att leta efter balklänningar på nätet och det var väldigt intressant och gulligt på många sätt. Han är en väldigt snäll person han 😋
Efter kanske inte jättelyckade klänningsförsök på nätet åkte jag, Gia och Todd till Washington Square Mall. Där lyckades jag against all odds hitta en balklänning! Jag och Gia vandrade runt i flera timmar och ville köpa hela världen och sedan avslutade vi dagen med steaks på någon resturang med lång väntetid. Bra dag! 
Skolbuss på tennisturneringen, fint. Jätteeee... 
I HAVE NO FEELINGS OR EMOTIONS, JUST SARCASM RUNNING THROUGH MY VEINS

2014-03-15 | 20:12:52
Saker jag borde göra idag:
- Köpa tidlös balklänning. 
- Köpa bekväma men prom-fancy ballerinaskor.
- Städa mitt rum.

Saker jag kommer göra idag: 
- Köpa allt utom balklänning och ballerinaskor.
- Förstöra min budget (som knappt existerar).
- Inte städa mitt rum.
Promcourt announcement during the assembly yesterday, Party With the Gatsby-theme! 

BRYTER MÖNSTRET PGA ORKAR EJ IDAG

2014-03-10 | 10:58:01

Fin solnedgång idag. Skar mig på tummen på tennisbollspaket idag o känner smärta varje gång jag nuddar tangentbordet på mobilen så återkmr en annan dag.

ELIZARDBETH

2014-03-06 | 05:00:47

Det ljuvliga vädret i Oregon idag. Som jag fick gå hem i. Och känna mig som ett dagisbarn i (som blivit medtvingad ut på utflykt i regnet trots att det spöregnar) trots att jag är 18 snart 19. Nein säger jag vädret, nein!!!

Hade i alla fall en bra sånglektion idag med Beth och det var ju i alla fall bra. Visade sig även idag att vi har ledigt på fredag och det är ju inte så dumt (faktumet att det är pga grading day är väl inte lika upplyftande dock (men betygen räknas ändå ej så k)). Sämre sak som även visade sig idag: att vi har matteprov imorgon. Inte speciellt svårt egentligen (ödmjuk) men jobbigt.

REAL FRIENDSHIP IS WHEN YOUR FRIEND COMES OVER TO YOUR HOUSE AND THEN YOU BOTH JUST TAKE A NAP

2014-03-05 | 08:50:00
Idag berättade Mr. Smart för oss om en tragiskt olycka under gårdagen som kostade hans gamla vän livet. Han sa åt oss att "cherish the people in your lives and tell them that you love them", på ett väldigt fint och ärligt sätt. Även fast det varit 17*C idag, trots tennisträning, trots att en joggingrunda till och med hanns med och trots att det egentligen fanns rätt mycket att känna sig accomplished över var det regn-under-sommarlovskänsla. Jag skulle inte säga att det är hemlängtan för det är ingen direkt önskan att befinna sig hemma i just detta ögonblick. Och det handlar nog inte om accomplishments allt faktiskt, utan är kanske så enkelt som att man inte kramat om personerna man älskar allra mest på mer än ett halvt år. Det är inte dramatiskt och skit samma om det är det. Det behöver inte ursäktas. 

"ARE YOU CATCHING WHAT I'M THROWING?"

2014-03-03 | 08:03:03
Letar fortfarande balklänningar och såg denna bild på en hemsida. The pink one I want so badly but can't find it anywhere. The hunt continues..
Otroligt härlig lunch med sol, Cassie, Anna, öppna fönsterrutor och Affirmation på högsta volym. 
Passning av söta lilla Ginger från torsdag till söndag. Hon var hur snäll som helst och hoppade gärna upp i fåtöljerna och sällskapade.
På fredagen bestämde vi att Gia nog också behövde få en dos av Ginger och hon gjorde oss sällskap resten av helgen. Vi drack te ur glaskoppar, lagade tacos, lyssnade på/sjöng Britney Spears (btw hur bra e inte Perfume?<3(edit: okej lyssnade på lyricsen o kan väl inte helt approva den men still bra melodi)) och låtar från kören, pratade om sånt som behövs pratas om och njöt ganska mycket båda två av att leva själva i grannarnas hus. Goood weekend! 
Ongoing food hunt in my house.
Little Ginger!

Skulle på bröllop i lördags men pga temporary sjukdom in the hostfamily blev det inte av så jag och Gia åkte till TJ Max och köpte matchande OSU shorts istället och åt Straight From NY Pizza (som nääästan e Sverige-tunn pizza). 

Low quality selfies med Kayli efter hennes brors b-day.

Imorgon har vi tennis tryouts (äntligen men skrämmande) och min plånbok är på vift. Hopefully bara i huset. Men kanske inte.

RSS 2.0